Câștigătoarele DOVE: Tu ce vezi când te privești în oglindă

Dragile mele, vă mulțumesc frumos pentru că v-ați deschis sufletul și ați dat frâu liber sincerității, ca răspuns la întrebarea-provocare pe care v-o adresam, în urmă ce ceva timp, în cadrul concursului DOVE: Tu ce vezi când te privești în oglindă? Astăzi, avem lista cu Câștigătoarele DOVE.

Fiecare răspuns m-a mișcat, în fiecare am văzut o femeie frumoasă și puternică și vă doresc să vă iubiți mereu când vă priviți în oglindă. Să fiți împăcate cu voi, cu viața voastră, iar dacă nu, să tindeți către asta. Să vă faceți curățenie în viață, printre oamenii de lângă voi, astfel încât să fiți mereu mulțumite, împlinite și conștiente că ați făcut tot ce puteați pentru a vă simți bine.

Vreu să mulțumesc celor de la DOVE pentru minunata ocazie de a și premia cinci dintre răspunsurile voastre, dar și pentru modul în care aleg mereu să se implice în viața femeilor de pretutindeni.

Așadar, cele cinci câștigătoare sunt:

Georgyaa Geoo, Stefania Petcu, vlasceanu violeta, Adriana și Dulce Ale (am trecut numele așa cum sunt scrise în comentarii). Felicitări! Aștept de la voi un mesaj cu datele voastre de contact; am nevoie, mai exact, de nume, prenume, adresa la care să vă poată găsi un curier, precum și de un număr de telefon la care să puteți fi contactate.

Kisses and hugs! Fiți frumoase!

4 comentarii

  1. Felicitari castigatoarelor!

  2. Felicitari !!!!!!!!!!!!!!

  3. Îți mulțumesc foarte, foarte mult! Ți-am trimis mail cu datele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.