Câştigă o super pereche de pantofi de designer!

Trebuie să recunoaştem: toate vrem câte ceva. Zilnic :) Ba o pereche de pantofi, ba o poşetă, ba silueta ideală, ba ceva din cea mai recentă colecție a designerului preferat.

Unoeri, micile bucurii te fac să pluteşti. Aşa şi cu Activia, care te asigură că, toamna asta, plutești cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light.

Unde mai pui că venirea toamnei ne pune, adesori, în pericol, vitalitatea și ne poate scutura puțin încrederea în noi? Activia Light oferă consumatoarelor sale șansa de a câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

Ce trebuie să faci? În perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească, derulează campania “0% grăsime, 100% stil”, prin care poți câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

louboutin1

Pentru a câștiga pantofii mult doriți, începe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros și care te ajută să îți menții silueta. Iaurturile Activia Light conțin fructe delicioase și sunt uşor de integrat într-o alimentație sănătoasă, fiind ideale pentru a fi consumate în orice moment al zilei, oriunde te afli.

Astfel, încearcă una dintre variantele Activia Light: Activia căpșuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de băut zmeură de 250g sau Activia light de băut ananas și mandarine de 250g și pregătește-te să plutești deasupra tuturor.

Intră pe aplicația „0% grăsime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-ți perechea de pantofi preferată și înscrie codul unic de pe oricare Activia Light.

Poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o pereche de pantofi stiletto de designer. Iar dacă introduci mai multe coduri, ai şi mai multe şanse de a câștiga pantofii doriți.

Mai multe detalii despre promoție “0% grăsime, 100% stil” găsești pe pagina de Facebook Activia.

Sursa foto cover

2 comentarii

  1. Interesant concurs, acum mai trebuie sa caut Activia Lihht.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.