GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Caring, gamă nouă de la Le Petit Marseillais

Caring se numeşte noua gamă Le Petit Marseillais. Şi nu ştiu despre voi, dar eu le ador produsele; sunt ani buni de zile de când descopeream şampoanele Le Petit Marseillais. Am redescoperit marca franţuzească atunci când a fost relansată în România şi de atunci tot încerc tot felul de produse.

le petit marseillais caring produse

Noua gamă Caring de la Le Petit Marseillais conţine trei geluri de duş: cu unt de argan, ceară de albine şi ulei de trandafir, cu alge mediteraneene şi minerale marine, iar cel de-al treilea – cu acacia şi unt de karité.

Eu vara depăşesc recordul la duşuri, mai ales cu Africa asta în care trăiesc zilnic. Prin urmare, caut mereu arome noi, pe care îmi place să le alternez. Şi puţine lucruri egalează un corp sărat şi sărutat de soare, ce iese din duş, undeva, în Vama Veche, tocmai când soarele îşi arată ultimele străluciri; un corp ce miroase a mare, a gel de duş, un păr ud, pe care îl zvântă briza.

Mi-e dor de mare, dragilor! 🙂 Să fiţi iubiţi!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu