Care e puterea adevărată?

Să aibă grijă de tine, să știe să te țină în brațe, atunci când plângi. Să se bucure cu tine, să știe ce vrea de la tine. Să te țină de mână, și atunci când nu te ține. Să te facă să te simți utilă, să îl faci să se simtă puternic. Pentru că e. Așa ar trebui să fie.

Dove Men+Care a lansat ”Real Strength”, o campanie despre adevărata putere a bărbatului modern.

Bărbatul puternic din ziua de astăzi este mai mult decât un bărbat cu statut, influență sau putere fizică. 90% dintre bărbații din întreaga lume văd în grija față de ceilalți un semn de putere, conform unui studiu recent realizat de Dove Men+Care, unul dintre brandurile de îngrijire personală pentru bărbați din portofoliul Unilever. Mai mult, 86% dintre bărbați afirmă că definiția masculinității a evoluat (comparativ cu generația din care fac parte tații lor), dar că felul în care aceasta este reprezentată în media nu s-a schimbat.

Bărbații consideră că unul dintre atributele masculinității autentice este grija pe care o au față de ceilalți, deși aceasta nu se regăsește în actualul stereotip al bărbatului modern. Doar 7% dintre bărbați se identifică cu felul în care masculinitatea este mediatizată în prezent.

Dove Men+Care lansează campania ”Real Strength”, o campanie care surprinde viziunea actuală despre masculinitate, aducând în prim plan un alt atribut al acesteia, grija pe care o are bărbatul modern pentru cei din jur. Parte integrantă a noii campanii, spotul ”Real Strengths Moments” prezintă momentele din viața fiecărui bărbat în care grija și atenția față de ceilalți și față de sine îl fac mai puternic.

Campania a fost dezvoltată plecând de la un studiu realizat la nivel global de Dove Men+Care pentru a afla care sunt percepțiile bărbaților din lumea întreagă despre masculinitate și despre ce anume îi face pe ei să se simtă cu adevărat puternici.

91% dintre bărbați consideră că este necesar să aibă grijă de ei înșiși pentru a putea avea grijă și de ceilalți, iar 9 din 10 bărbați percep latura lor grijulie ca pe un semn de putere 

Dove Men+Care, unul dintre brandurile de îngrijire personală pentru bărbați din portofoliul Unilever, oferă o gamă de produse de îngrijire superioară pentru un confort total al pielii și o senzație de prospețime de durată, care nu pot fi obținute cu produse de îngrijire pentru bărbați obișnuite.

Deodorantele antiperspirante Dove Men+Care sunt puternice împotriva transpirației și prietene cu pielea, asigurând o protecție eficientă pentru 48 de ore. Gelurile de duș Dove Men+Care folosesc tehnologia micromoisture, care protejează împotriva deshidratării și lasă pielea mai sănătoasă și mai puternică. Săpunul Dove Men+Care Extra Fresh cu 1/4 cremă hidratantă este un săpun special creat pentru bărbați, care hidratează și oferă o senzație de prospețime, fiind recomandat pentru tenul sensibil, supus agresiunilor zilnice cauzate de bărbierit.

Eu vă mărturisesc că îmi place mult și folosesc deodorantul, miroase încântător, oferă protecție și e foarte delicat cu pielea. În altă ordine de idei, vă doresc să aveți oameni puternici lângă voi. 

Kisses!

1 comentariu

  1. Ce surpriza, ce surpriza?:D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.