Cum am cântat cu Andra, la 10 ani de Garnier Color Naturals. Inevitabil, viața e minunată!

Da, puteți să mă invidiați, căci aveți și de ce. Să ți se pună la cale o petrecere surpriză, să nu știi nici măcar locul în care vei ajunge, ca să descoperi că o întreagă echipă a muncit pentru a pune la cale unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat, nu e chiar de ici, de colo. Zece ani de Garnier Color Naturals și o experiență cât o mie. Hai să-ți povestesc!

Sinceră să fiu, după întâlnirea cu cei trei masterchefi, pe care Garnier ne-a prilejuit-o când a lansat Garnier Olia, și despre care v-am povestit aici, nu am crezut că o să mă mai emoționez și că o să mă mai bucur în asemenea fel la vreun eveniment.

garnier-decor

Nu am știut nici o secundă ce ni se pregătește și bineînțeles că fiecare și-a dat cu presupusul, în drum spre locul minunatei fapte: ba că mergem să sărim cu parașuta, ba că vom ajunge la mare, ba că una, ba că alta.

sosirea-2

sosirea

Am coborât din microbuz și, după ce am coborât treptele clădirii în care am fost poftite, am ajuns la Mango Records, unde alături de oamenii minunați de la L’Oreal Paris România, la un moment dat, a apărut nimeni alta decât Andra. Ea e, de altfel, imaginea Garnier de ani buni și o face al naibii de bine.

andra-conference

andra-filmata

De zece ani, Garnier Color Naturals e în viețile româncelor și pe mine mă emoționează personal puternic brandul ăsta, pentru că, în spatele a câtorva zeci de cutii cu vopsea, stau momente minunate pe care le-am petrecut cu mama mea. Lună de lună, un șaten, un castaniu, mici variațiuni, același brand. Chicoteli, sporovăieli ca-ntre fete, momente mamă-fiică prilejuite de operațiunea “vopsitul” :)

cupcake

Dar, să revin. Cum altfel am fi putut celebra mai bine zece ani de Garnier Color Naturals, dacă nu prin chef, cântat și voie bună. Vorba cântecului: Inevitabil va fi bine. Așa că, într-o euforie totală, emoționată de nu mai știam nici cum mă cheamă, nici ce cânt, nici nimic, am intrat în studioul de înregistrări, două câte două, alături de Andra, și am cântat și înregistrat. Mă rog, mai mult ea a cântat, căci eu am chițăit ceva pe acolo.

toate-studio

noi-andra-record-5

Garnier Color Naturals

noi-andra-record-3

Garnier Color Naturals

Garnier Color Naturals

record-man

Și am cântat și-am tot cântat, până la momentul tortului festiv, când iarăși am cântat. De data asta, “La mulți ani, Garnier!“.

Garnier Color Naturals

andra-canta-tort-2

Garnier Color Naturals

tort-garnier

andra-autograf-garnier

andra-poster

Dacă vreți să vedeți cum a decurs una dintre cele mai frumoase dimineți din viața mea, avem și clip video ca s-o demonstreze.

Și, ca într-un carusel al surprizelor, trebuie să vă arăt unul dintre cele mai cool daruri pe care le-am primit vreodată:

Garnier Color Naturals antonia tucheac

Da, am propria mea cutie de vopsea Garnier Color Naturals. How beautifully cool is that?

Ah, da, și autograful meu de la Andra :D

andra-autograful-meu

Garnier Color Naturals andra antonia tucheac

Garnier Color Naturals

În cuvinte, prea sărace ca să să descrie tot amalgamul de stări frumoase pe care le-am trăit, în imagini foto și video, care să vă arate mici crâmpeie, și în sunete de “Inevitabil va fi bine”, tocmai v-am făcut martore la una dintre cele mai frumoase dimineați pe care le-am petrecut vreodată. 

4 comentarii

  1. Minunat! ♥♥♥
    Am pus video-ul la favorite, e prea frumos şi merită văzut mai des! ♥

  2. Un eveniment de nota 10, mi-a placut mult video-ul, se vede ca v-ati distrat si atmosfera a fost una minunata. Mi-ar fi placut sa va fiu alaturi. Acum inteleg si eu pozele acelea de revista, erau pentru acel super cool cadou.
    Pupici!

  3. Felicitări! Starea ta de bine se simte! Și mi-ai transmis-o și mie! Mă bucur că a fost atât de frumos! Imi place mult combinația de marin cu roșu, vreau și eu să încerc! Iar pe cutia de la Garnier arăți fabulos!

  4. Wow. Videoclipul este minunat! Cred că este cel mai interesant eveniment de care am auzit până acum. Arăți minunat pe cutia de la Garnier. :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.