Cadouri minunate, de la Optimashop

A oferi în dar frumusețe reprezintă o dovadă de afecțiune și grijă față de persoanele apropiate, iar Optimashop îți vine în ajutor cu șapte “terapii” de răsfăț pentru trup și suflet, accesibile în magazinul online: Baby it’s cold outside, All I want for Christmas is YOU, Your Ticket for Wrinkles Express, Christmas must be something more, Turn every day into a Holiday, Happiness in a jar și Jingle all the way. 

Oferta-Craciun_1

Baby it’s cold outside (110 lei) – Trei produse dermato-cosmetice esențiale pentru o îngrijire corectă și adaptată nevoilor tenului bărbaților: Rivadouce Men Gel de dus pentru corp și păr, Rivadouce Men Fluid Hidratant și SVR Spirial Roll-on.

All I want for Christmas is YOU (110 lei) – Trei produse dermato-cosmetice care și-au câștigat deja reputația la nivel internațional: SVR Hydraliane BB Cream, SVR Physiopure gel de curățare pentru ten, Rivadis Lapte de corp hidratant.

Oferta-Craciun_3

Your Ticket for Wrinkles Express (90 lei) – Optimashop a reunit cele mai eficiente produse anti-aging din segmentul dermato-cosmetic într-un gift special la preț de sărbătoare: Noreva Noreane 3D Ser intensiv anti-age, Rivadouce Lapte demachiant hidratant, Ecrinal lac de unghii.

Christmas must be something more (103 lei) – Transformă rutina de îngrijire a tatălui tău într-un răsfăț deplin cu ajutorul Fluidului antirid hidratant și a deodorantului Rivadouce Men și oferă-i siguranță unui zâmbet strălucitor în fiecare zi cu pasta de dinți BlanX, o formulă special concepută pentru prevenirea petelor cauzate de consumul de cafea, tutun sau alcool.

Turn every day into a Holiday (62 lei) – Rutina zilnică e prilej de răsfăț maxim cu Rivadouce Săpun lichid cu miere, Rivadouce Cremă hidratanta pentru față și corp, pastă de dinți Biorepair Junior.

Oferta-Craciun_6

Happiness în a jar (93 lei) – Dăruiește-i cele mai bune prietene produsele dermato-cosmetice esențiale pentru acest final de an și numai. Ediția specială “Happiness în a jar” este alcătuită din Rivadis Contur ochi anti-age, Rivadis Apa Micelara și Rivadis Lapte hidratant pentru corp.

Oferta-Craciun_7

Jingle all the way (105 lei) – Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște și pentru că titlul de cel mai bun prieten nu se acordă aleator, Optimashop a reunit în ediția specială “Jigle all the way” produsele dermato-cosmetice din segmentul masculin, care au trecut testul timpului, asemenea prieteniei voastre: Rivadouce Gel de duș, Rivadouce Men Fluid hidratant, pastă de dinți BlanX Med White Teeth.

După cum vedeți, o mulțime de idei frumoase, la care puteți adăuga, desigur, ideile voastre.

Gânduri bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.