Ce să-i pui în ghete de Moș Nicolae

Plănuisem să termin articolul ăsta înainte de Black Friday, în ideea în care voiam să vă vorbesc despre un telefon numai bun de primit în dar. Dacă sunt băieți prin preajmă, sper ca propunerea mea să le fie de folos, mai ales că, de mai bine de doi ani, sunt fidelă unui anumit brand de telefoane, altul decât cel despre care vă voi povesti azi.

Mă rog, cu niște limite în treaba asta cu fidelitatea, căci vorbim despre femei totuși :) Așadar, să ne revenim în simțiri şi să ne scoatem din cap ideea că femeile pot fi vreodată fidele, cu atât mai mult brandurilor şi cu atât mai mult brandurilor de tehnologie.

Aşadar, de cum mi s-a dat şansa să-l trădez pe fostul, nici n-am stat pe gânduri. Mai ales că noul pretendent venea într-o culoare căreia n-am putut să-i rezist: un galben neon de toată frumusețea.

sony xperia m

SONY XPERIA M are nici mai mult, nici mai puțin de 4GB built-in storage, adică poate stoca vreo 2.000 de fotografii – 1.000 de selfies şi vreo alte 1.000 cu cafelele Starbucks (unde mai pui că au adus cănile de Crăciun, OMG!). Şi-ți mai rămâne spațiu şi pentru nişte muzici de-ale Rihannei.

Camera foto a lui SONY XPERIA M are 5MP, adică merge şi pentru close-ups, pentru machiaje, unghiuțe şi alte detalii, la fel de bine cum merge şi pentru outfits of the day sau fotografii cu apusul. Şi imaginile se văd bine şi frumos, căci ecranul e măricel – 4 inci.

SONY XPERIA M are procesor de 1Ghz – în traducere pentru noi, fashionistele, poți să treci din Shazam în Polyvore şi apoi în WeHeartIt cât ai zice Sony. Şi nu se împleticeşte pe drum, aplicațiile nu se închid, nu mi s-a întâmplat să mă enervez că m-a scos din nu ştiu ce aplicație în timp ce-mi retuşam rujul. Nope, s-a mişcat brici.

E drept, telefonul SONY XPERIA M testat de mine era şi nou nouț, în țiplă, iar asta a fost o binecuvântare, în comparație cu vechitura mea de la vremea respectivă, căreia, carouri peste floricele, nu-i mai funcționa nici butonul de home; un calvar, nu alta.

Şi mai are telefonul ăsta SONY o chestie care pe mine m-a dat gata şi m-a făcut să mă gândesc să-mi părăsesc vechiul telefon: bateria. Care ține, şi ține, şi ține, cât să discuți despre reducerile din toate mall-urile bucureştene.

SONY XPERIA M a avut nevoie să fie încărcat abia la vreo 48 ore de folosire, în condițiile în care am stat o grămadă pe net, am făcut fotografii şi am scormonit prin meniu, să mă prind cum funcționează.

So, guys, nu pot decât să vă urez spor la shopping. Am ratat eu Black Friday cu sugestia, dar acușica vine Moș Nicolae :D

5 comentarii

 1. Buna dimineata, iarta-mi lipsa din comentarii, doar am stat si am citit ultimele articole, ca nu-mi place sa ma bag ca musca-n lapte :)
  Dar mi-a placut articolul asta, dar din pacate n-ai scris daca e cu Android sau (stupoare) Windows Phone si ma gandeam ca ar fi ok de specificat. :)
  In materie de telefoane, eu ma bucur deja de cateva luni de un Nokia Lumia 920 pe care-l recomand tuturor, caruia ii tine bateria la fel de mult si care e un telefon destul de stabil, chiar daca nu e prea frumos. Bine, probabil ca din cauza negrului pare asa anost, dar odata ce-l deschizi, altfel stau lucrurile.
  Imi place si mie galbenul lui Sony, dar mai mult mi-ar fi placut un rosu de la Nokia. :)

 2. Eu sunt pasionata de tehnologie asa ca mi-as face mie un asemenea cadou, dar momentan nu se poate pentru ca nu as investi in orice tel care apare la orizont :) sotul meu e fan Sony si de curand s-a ales cu un Sony :D Eu am un Samsung Galaxy Mini si sta cam prost la capitolul memorie asa ca l-as trada imediat daca mi s-ar oferi ocazia :)) Imi place telefonul prezentat de tine si culorile sunt foarte dragute :D

 3. E cu Android :P
  Eu am Xperia L si faza misto la el este ca iti arata in ore/zile cat te tine bateria :) Dar pe mine nu ma tine 48 ore bateria, in conditii de facut poze, stat pe Instagram, FB si mail.

 4. Momentan sunt multumita de telefonul pe cre il am , asa ca Mosul meu scapa de cheltuieli…Insa pe viitor, nu se stie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.