C&A dă startul verii cu o nouă colecție plină de culoare

Imprimeuri grafice, minimaliste şi folclorice pe tricouri în tonuri radiante şi cu aplicații colorate, odată cu noua colecție C&A. O efervescență de culori, texturi și imprimeuri pentru cei ce caută libertate, încredere şi aventură.

Le-am putut admira în cadrul unui eveniment inedit, pus la cale într-un decor văratic, superb, la Acuarela Bistro, pentru care pâna și ploaia s-a oprit câteva ore.

Ce să mai, atmosferă relaxată, cu prieteni, cocktail-uri și muzică bună. C&A a demonstrat, în acest fel, că o ținută bine aleasă, într-un context propice, te poate face să trăiești experiența unei vacanțe în fiecare zi. Şi toate astea fără să părăsești orașul.

ca1

Ţinutele cu influențe gipsy, compuse din piese decorate manual în culori puternice, sunt alăturate cu succes articolelor din denim. Must-have pentru această vară sunt şalvarii cu imprimeu, jachetele subțiri şi rochiile maxi.

C&A

C&A

La Summer Fashion Festival-ul C&A, am avut parte de o mini-vacanță în centrul oraşului. În plus, m-am relaxat nu oricum, ci cu un cocktail delicios de vară și cu un fundal muzical semnat Jazz du jardin.

C&A

Întreaga colecție de vară este deja în magazinele C&A. Lista cu acestea o puteți găsi aici.

1 comentariu

  1. frumoase sandalutele! imi plac!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.