Te pregătești de nuntă? Musai să ajungi la Bucharest Bridal Fashion Show, la Expomariage 2016

În perioada 15-17 ianuarie, Expomariage reunește la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cele mai cunoscute branduri de rochii de mireasă, vestimentație de ceremonie pentru bărbați, bijuterii și accesorii vestimentare.

Dacă te pregătești de nuntă, fie că ești mire sau mireasă, nu ai voie să ratezi evenimentul cu care se deschide sezonul evenimentelor dedicate acestei zile. Tot aici poți să descoperi care sunt tendințele în machiaj și coafură pentru ziua nunții, ce aranjamente florale se poartă, dar și de unde acihiționezi decoruri de nuntă pe placul vostru și servicii foto-video.

rochii mirese targ nunti bucharest bridal fashion show

Expomariage 2016 va găzdui ediția-pilot a Bucharest Bridal Fashion Show, în care vor fi prezentate colecțiile de rochii de mireasă semnate de Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Bien Savvy, Eli Lăslean, Otilia Brăiloiu, Athena Philip și Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Gălăț.escu

Prețul unui bilet, pe care îl poți cumpăra de la intrarea în expoziție, este 30 lei și este valabil o zi, atât pentru accesul în zona de expoziție, cât și pentru prezentările de modă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.