Parfum B.U. – Toamna vine cu parfum cu accente lemnoase

Cred că știți cât de mult îmi plac produsele B.U. Fie că e vorba despre geluri de duș, deodorante sau parfumuri, B.U. rămâne pentru mine o marcă tare dragă, cu produse bune, pe care le folosesc foarte des. Clasicul parfum B.U., cel galben, ajuns nu de multă vreme la majorat, e numai bun de luat în poșetă, pentru a te împrospăta în alergătura de peste zi. Spre rușinea mea însă, nu știam că există și parfum B.U. Trendy, un parfum cu accente lemnoase, bogat în arome hot ce descriu spiritul tânăr, artistic şi liber al celor cool.

Are notele de măr verde, mandarină,trandafiri și bujori. Textura intrigantă a acestui parfum este rezultatul amestecului de lemn de santal cu mosc oriental.

BU-trendy

Parfumul B.U. Trendy este accesoriul ideal pentru cele care „servesc la micul dejun” tendințele în orice domeniu al frumosului şi care impresionează în fiecare zi prin personalitatea lor bine conturată.

B.U. Trendy este disponibil în următoarele variante: EDT 50 ml – 47 lei, Deo Spray 150 ml – 12,5 lei, Deo Natural Spray 75 ml – 24 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.