Noile pachete B.U. in action și o părere

B.U. a pregătit pachete speciale în ton cu vara fresh şi colorată. Nu știu dacă sunteți familiarizate cu gelurile de duș și cu deodorantele B.U. Dacă  u, foarte rău, dar nu-i nimic, că reparăm. Serios, antiperspirantele B.U. sunt foarte, foarte eficiente, iar gelurile de duș perfecte pentru o revigorare rapidă și parfumată.

Acum, găsiți antiperspirantele și deodorantele în pachete speciale pentru sezonul cald, când pielea e expusă mai mult şi activitățile necesită energie, duourile pentru vară conțin deodorante şi geluri de duş din gama in action, pentru cele dependente de adrenalină, dar şi pentru romanticele incurabile, ce se gândesc la miresme prietenoase şi îşi doresc piele mereu fină, hidratată. Câteva vorbe despre fiecare, mai jos:

Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus şi gel de duş Yogurt & Papaya

DS-Protect-Plus-+-SC-Yogurt-&-Papaya

Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigură protecție de 48h împotriva transpirației şi mirosurilor neplăcute. Protect Plus, cea mai recentă lansare a gamei, conține tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru din compoziție are capacități emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze suplețea şi aspectul sănătos. Gelul de duş Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experiență exotică şi cu acțiune hrănitoare pentru piele.

Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive şi gel de duş Yogurt & Fig

DS-Sensitive-+-SC-Yogurt-&-Fig

Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigură protecție de 48h împotriva transpirației şi mirosurilor neplăcute, în timp ce protejează pielea delicată a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de duş Yogurt & Fig răsfață pielea cu o spumă bogată în extract de iaurt şi smochină, iar Nutri Moist, complexul de agenți a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfățul, asigurând hidratarea pielii în profunzime.

Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean şi gel de duş Cool Maracuja

DS-Fresh-&-Clean-+-SG-Cool-Maracuja2

Extractul de nufăr din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietăți de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat după duş, asigură protecție de 48h împotriva transpirației şi mirosurilor neplăcute, iar pielea se bucură de o senzație de prospețime pe durata întregii zile. Gelul de duş in action Cool Maracuja are o aromă exotică ce te duce instant cu gândul la insule primitoare şi veri lungi. 

Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin şi gel de duş Bingo Berries

Bu Bingo Berries

Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe bază de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibilă şi supusă agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigură protecție de 48h împotriva transpirației şi mirosurilor neplăcute. Gelul de duş Bingo Berries, cu fructe de pădure, are o aromă delicioasă şi o doză consistentă de vitamine şi antioxidanți perfecți pentru îngrijirea pielii.

Fiecare pachet B.U. in action costă 10,85 lei. Eu sunt moartă după cele B.U in action Protect Plus și  după gelul de duș cu Yogurt & Papaya, miros minunat ambele, antiperspirantul protejează foarte bine împotriva mirosurilor neplăcute, iar gelul de duș, pe lângă că miroase foarte bine, lasă pielea hidratată.

Eu mi-am propus să le încerc pe toate, după ce le termin pe acestea. Dacă vă întâlniți cu ele prin magazine (sigur vă întâlniți, sunt în destul de multe locuri), vă sfătuiesc să le încercați. Sunt foarte, foarte bune, au un raport calitate-preț foarte bun și creează dependență.

Sper că v-am convins, vă aștept cu păreri și sper ca vara voastră să fie plină de culoare. Kisses and hugs!

Lovely cover photo via Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.