Noutățile Braun pentru corp, față și păr

Noul Braun Silk-épil 9 oferă cele mai precise rezultate și în cel mai scurt timp de până acum. Are un cap cu 40% mai lat, pentru a prinde și îndepărata dintr-o singură mișcare mai multe fire de păr, iar tehnologia revoluționară Micro Grip Tweezer, cu pensete mai lungi și mai largi, creşte performanța epilării.

Braun Silk-épil 9 – rezistent la apă

Combinat cu cel mai nou design geometric, Silk-épil 9 permite un contact mai apropiat cu pielea, înlăturând de 4 ori mai multe fire scurte de păr decât ceara, pentru o piele fină și catifelată până la patru săptămâni.

braun-silk-epil-9

Sistemul de masaj High Frequency emite vibrații active care, combinate cu capul pivotant Skin Adapting, asigură stimularea pielii pentru o epilare mai blândă. Printr-o folosire regulată, epilarea devine inevitabil mai puțin dureroasă.

Braun Silk-épil 9 este 100% rezistent la apă și poate fi folosit în cadă sau duș pentru o epilare mai blândă. În plus, prin folosirea regulată, epilarea devine mai puțin dureroasă.

Braun Face – aparat 2 în 1 pentru epilare facială

La capitolul îngrijire facială, Braun Face, primul aparat 2 în 1 care oferă epilare facială şi curățarea porilor în profunzime, adaugă trei perii noi portofoliului său: Extra Sensitive, Exfoliation şi Beauty Sponge.

Braun_Face

Perii noi pentru Braun Silk-épil

Peria Extra Sensitive: Pentru pielea delicată, uscată şi sensibilă, care necesită o atingere uşoară. Ajutată de sutele de micro-oscilații pe minut, firele lungi, moi şi dense asigură un tratament de curățare uşor şi profund.

Peria Exfoliation: Creată pentru a asigura o curățare în profunzime a porilor pentru un finisaj perfect. Peria este concepută pentru utilizare săptămânală şi combină fire mai scurte (8 mm) pentru curățare în profunzime şi fire mai lungi (10 mm) pentru înlăturarea celulelor moarte, lăsând pielea fină şi curată.

Beauty Sponge: Cu suprafața sa unică şi spumoasă, buretele poate fi folosit pentru introducerea în piele a cremelor sau uleiurilor prin masaj. De asemenea, poate fi folosit şi pentru aplicarea cosmeticelor precum baza pentru a ajuta chiar şi tonul feței pentru o bază perfectă.

Braun Silk-épil 9, Bonus edition şi uscătoarele Braun PowerPerfection

Iar dacă le vrei pe toate, ediția Bonus oferă cele 4 perii de rezervă într-un singur pachet! Pentru superbele alegeri de îngrijire faciale zilnice, Ediția Bonus include toate periile de curățare în colecția Braun Face – răspunzând la fiecare nevoie de îngrijire a pielii.

Pentru îngrijirea părului, mulțumită noii colecții Braun PowerPerfection, femeile pot prelua controlul și scăpa de zilele în care părul nu are nicio formă. Trei uscătoare de păr – Braun Satin 5, Braun Satin 3 și Braun Satin 1, fiecare cu un vârf special pentru uscare precisă și capabil să combine temperatura optimă de uscare cu circulația unui mare volum de aer pentru a asigura un finish rapid, puternic.

Braun-Satin_Hair_5

O mulțime de noutăți, care mai de care mai utile și mai ispititoare. Dacă aveți pe lista voastră de shopping și astfel de lucruri, noutățile Braun sigur vă vor fi pe plac.

Kisses and hugs, dragilor!

 

2 comentarii

  1. pe mine m-ar interesa epilatorul Braun Silk-épil 9 si uscatorul de par :)

  2. Chiar cautam un epilator bun, o sa ma uit si dupa el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.