Review Bottega Verde All in one antiage CC Cream

Pe numele său complet Bottega Verde All in one antiage CC Cream Correzione Ideale Trattamento uniformante completo, produsul ăsta a reușit să mă dea pe spate din doar o mostră. Da, câțiva mililitri de produs, pe care i-am folosit într-o zi ca oricare alta, în care am simțit nevoia de ceva acoperire, dar nu am vrut să folosesc fond de ten.

Bottega Verde All in one antiage CC Cream are o consistență destul de densă și o acoperire medie spre mare, deși e “doar” un CC cream. Spun “doar” pentru că nu mă aștept ca un produs care nu e complet destinat acoperirii să o facă atât de bine. Eu am avut nuanța light beige și mi s-a potrivit destul de bine, deși cred că și mai bine mi-ar fi stat cu un dark beige.

E un produs cu finish extrem de natural și, cum spuneam, cu acoperire excelentă. Nu încarcă tenul și nu rămâne fixat în pori, așa cum se întâmplă la multe dintre produsele cu acoperire bună.

Bottega Verde All in one antiage CC Cream conține extract de violetă și de orez, care habar nu am dacă și ce proprietăți au, însă e cert că, încă de la această primă utilizare, după o zi de purtat, când m-am demachiat, tenul meu arăta fresh, odihnit, parcă după o noapte de somn și un tratament facial, nu după o alergătură și un stres de mai bine de opt ore.

Dacă la puncte cu plus aș putea înșira o listă întreagă, la puncte cu minus aș nota, totuși, unul singur, dar asta doar așa, ca să nu zicem că nu am menționat: este vorba despre rezistența la transfer, pe care nu o are. Desigur că nici nu mă așteptam să o aibă; nu mă aștept de la majoritatea fondurilor de ten, darămite de la o cremă CC.

Îmi pare rău că nu m-a dus tărtăcuța să fac mai multe fotografii cu machiajul din ziua respectivă, am doar un selfie postat pe Instagram (dacă sunteți curioase, îl găsiți aici). Rămâne doar să mă credeți pe cuvânt sau să cereți un eșantion de Bottega Verde All in one antiage CC Cream și să îl încercați voi însevă. De cumpărat îl găsiți pe site-ul Bottega verde sau la emag.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.