Cooking for dummies: cum am gătit ceva mega-delicios cu Bonduelle Vapeur

Cooking for dummies: cum am gătit ceva mega-delicios cu Bonduelle Vapeur

“Fiecare dintre noi are aproape o persoană dragă care face mici magii în bucătărie.”  Așa începea e-mail-ul primit de la cei care se ocupă de PR-ul pentru Bonduelle. Și a fost de parcă mi-ar fi citit gândurile. Cu o zi înainte, curierul îmi adusese o sacoșoaie, în care am găsit tot ceea ce aveam nevoie pentru preparea unui fel de mâncare, de la ulei de măsline, la capere și de la mixul de fasole Bonduelle Vapeur, la… joben.

Căci, da, am avut și un joben frumos de tot. Bun, acum trebuie să vă mărturisesc că mama e cea care gătește și care mai mereu face magii în bucătărie. Așa că ieri m-am gândit să fac un gest frumos și să o scutesc de efortul preparării unei mese și am gătit eu exact felul propus de Bonduelle.

Și a fost extrem de simplu, iar mama și tata nu au lăsat absolut nimic în farfurie. Pentru mine e dovada supremă că mâncarea a fost gustoasă. Dincolo de asta, mi-au lăudat amândoi preparatul, duet de legume alintat cu prosciutto, și cu siguranță o să-l mai gătesc, mai ales că nu e nevoie decât de aproximativ 15 minute. Ce ajută mult e Bonduelle Vapeur, mai exact, prin metoda brevetată Vapeur, legumele sunt răsfățate la abur și congelate imediat, ca să ajungă în farfurie după ce le-ai gătit doar 3 minute.

Eu am gătit mix de fasole verde și galbenă, Bonduelle Duet Mix, în prosciutto, trase la tigaie, cu garnitură de baby spanac și roșii cherry, mângăiată de niște capere și de niște fulgi de migdale. Există, însă, numeroase alte variante de Vapeur: Bonduelle Mexican Mix (fasole verde, mazăre verde dulce, porumb, morcovi, fasole roșie, ardei roșu și ardei galben), Bonduelle Royal Mix (conopidă, broccoli și morcovi rondele), Bonduelle Spring Mix (fasole verde fină și broccoli, asezonate cu dovlecel galben, morcov și ceapă). În plus, gama Bonduelle Vapeur cuprinde și patru tipuri de legume mono: fasole verde păstăi, fasole galbenă păstăi, broccoli și mazăre boabe.

bonduelle vapeur

Pe lista de rețete pe care vreau să le încerc se numără câteva pentru care voi avea nevoie de amestecul mexican de legume, dar și amestecul Spring. Sigur o să mă laud cu rezultatele pe Instagram, așa că, dacă vreți să mă susțineți, o puteți face aici.

 

 

2 comentarii

  1. Suna genial. Mie imi place enorm sa gatesc, e un hobby, ma linisteste, asa incat o sa fac si eu ce ai spus, mai ales ca e rapid si gustos.
    Te imbratisez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.