Sorbet me not: The Body Shop aromează vara cu noul body sorbet

Trebuie să vă mărturisesc că, până la The Body Shop și recent lansatul lor produs, un body sorbet disponibile în patru arome fructate, habar nu aveam ce e moringa. Ei bine, moringa este o floricică ce crește în arborele de moringa, numit și “arborele miraculos”, pentru că fiecare părticică din el are proprietăți benefice.

Acum, eu și moringa suntem de nedespărțit. Asta pentru că, spre deosebire de o cremă de corp, body sorbetul de la The Body Shop hidratează fără să lase acea senzație de uleios sau de lipicios pe piele.

body sorbet

Spre surprinderea chiar și a mea, moringa e preferatul meu, însă nu m-ar deranja o colecție completă de body sorbet The Body Shop. Sunt disponibile patru arome fructate – Strawberry, Mango, Pink Grapefruit şi Satsuma şi această aromă florală Moringa.

The Body Shop Body Sorbets conțin Aloe Vera 100% organică, obținută prin Community Fair Trade din Guatemala, pentru a calma, răcori şi hidrata pielea arsă şi agresată de căldură sau razele solare.

O altă noutate The Body Shop este Vitamine E Aqua Boost Sorbet, pe care l-am testat doar pe mână, nu și pe ten și nu pe termen lung încă. Potrivit descrierii oficiale, Vitamin E Aqua Boost Sorbet foloseste tehnologia Aqua Sphere – micro-particule ce sunt încărcate cu de 100 de ori mai multă apă decât volumul lor normal si acționează ca un rezervor de hidratare.

Vit E Aqua Boost Tub & New copy

Fiecare borcănel cu cremă conține peste două milioane de astfel de aqua sphere, dar și ulei de germeni de grâu, ulei de soia și unt de shea.

Datorită conținutului de minerale, sebumul este absorbit instant și pielea este matifiată, iar textura extrem de lejeră de sorbet intră rapid în piele.

Foto deschidere: © shutterstock.com.

1 comentariu

  1. Nu mai stiu cum miroase Satsuma dar stiu ca mi-a placut mult Mango si Moringa. Eu am crezut ca Moringa e un crin de fapt :)), chiar asa miroase, a crini. Nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.