The Body Shop – noutăți care mai de care mai ispititoare

Dacă ați ști cum am țopăit ca un copil, când am auzit căƒ, în sfârșit, lacurile de unghii The Body Shop ajung și la noi…. Dragile mele, da, avem o nouă colecție de lacuri pentru unghii, pe numele ei Colour Crush, de la The Body Shop, o paletă de 24 nuanțe inspirate din natură, o formulă fără substanțe chimice, vegană și netestată pe animale.

Ojele sunt îmbogățite cu ulei de marula, au o acoperire foarte bună și se usucă rapid. Nu conțin substanțe chimice, nu conțin formaldehide, dar oferă o acoperire mare datorită pensulei. Sunt testate dermatologic, iar formula acestora nu conține nici un derivat de origine animală. Să vă mai spun de preț? Doar 29 lei.

the-body-shop-nail-polishes
Tot la capitoul unghii, la The Body Shop găsiți alte două noutăți: un nail art pen cu două capete (39 lei), așa, un soi de bagheta magică pentru arta vopsirii unghiilo și noul dizolvant pentru lacul de unghii (38 lei), cu ulei de migdale dulci.

Iar dacă vă faceți drum spre un magazin The Body Shop, nu aveți voie să plecați fără să încercați noul parfum Red Musk. Știți că am o pasiune pentru White Musk și că White Musk Smoky Rose e pe lista preferatelor mele încă de când s-a lansat. Ei bine, Red Musk vă va surpinde și mai mult. E senzual, exploziv, unisex, dens, intens, pătrunzător. I love it!

red

O altă noutate despre care vreau să vă vorbesc este The Body Shop Instant Blur, un primer & concealer colorat. Atât vă spun: abia aștept să povestesc pe larg despre pordusul ăsta.

Instablur-Eye-with-french-and-ml-HR_INDOYPJ006SMOKY 2 IN 1 GEL LINER este un alt produs nou, demn de a trece de pe rafturile The Body Shop în punguța voastră de cumpărături. Acesta este o formulă inovativă 2 in 1 pentru ochi și sprâncene, creată pentru conturarea perfecta a ochilor sau pentru definirea sprâncenelor. Produsul e disponibil în două nuanțe: negru și maro. Fiecare costă 53 lei.

the-body-shop-eyeliner-closed

the-body-shop-eyeliner-openȘi în gama COLOUR CRUSH LIP COLOUR sunt noutăți, mai exact trei nuanțe noi: 245 Pink Luxe, 140 Make My Heart Gleam și 350 Golden Syrup (51 lei fiecare), în timp ce gama COLOUR CRUSH EYESHADOW se îmbogățește cu: 125 Champagne Kiss, 245 Coco Deluxe, 260 Golden Cinnamon și cu 360 Gold Rosemance (47 lei fiecare).

colaj

colourcrush-sparkly

 

Avem, așadar, o mulțime de bunătăți, cu care să ne colorăm frumos toamna. Eu am încercat o parte dintre produsele despre care am amintit și, despre unele, cel puțin, vă voi povesti mai pe larg.

Dacă aveți timp, The Body Shop are și o serie de oferte bune, așa că merită să zăboviți puțin printre rafturile cu bunătăți.

Gânduri bune, vă îmbrățișez!

1 comentariu

  1. Moaa cum cred ca e liner-ul pentru sprancene… <3
    Pare ce trebuie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.