Cum ar fi să ai toate hainele şi gențile pe care ți le-ai putea dori?

Every thing has its price… Cam la asta aş rezuma Bling Ring, filmul Sofiei Coppola, pe care l-am aşteptat ca un copil în fața bradului, lungindu-şi gâtul după Moş Crăciun.

Şi ca să dau un răspuns întrebării din titlul postării, ar fi bine. Atât de bine. Şi hai să nu mai fim ipocriți. Nu ştiu câți dintre noi nu aspiră, cu alterații, cu mici diferențe, la acel all that Hollywood glam stil de viață.

Filmul e foarte bun, Sofia Coppola are un stil curat, vizualuri senzaționale, o coloană sonoră pe care începi s-o cauți de îndată ce ieşi din sala de cinema.

The American Dream devine, în Bling Ring, The Universal Dream. Vrem lucruri şi le vrem cu orice preț. Uităm de cinste, de părinți şi de ce ne-au învățat; tot ce vrem e o viață mai bună. Iar asta se traduce prin genți bune, droguri de calitate şi petreceri cu lume bună.

Bling Ring e un film despre azi, despre ei. Despre cum se întâmplă lucrurile atunci când ți le doreşti. Despre ce devine river în viața unui tânăr. Da, şi despre dulapul lui Paris Hilton. Şi al multor altor celebrități hollywoodiene.

E un film cu Emma Watson. Şi al naibii de bună; epoca Hermione din Harry Potter is long gone. Emma cea nouă îmi place teribil.

Iar dacă nu-ți place Louis Vuitton, după filmul ăsta îl vei găsi cel puțin interesant. And those Loubies, oh :(

Hai, fuguța la film. Zău, chiar o să vă placă!

Sursa cover foto

9 comentarii

  1. O sa il trec pe lista :P

  2. Nu-mi place Emma, zau ca nu-mi place deloc ! Sa ma mai gandesc daca vad filmul…

    • Filmul e fain, Sfia Coppola are un stil foarte ciudat uneori. Alternează zgomotul cu momente de linişte în care îți țiuie urechile. E modul ei de a jongla cu bine/rău. În fine, pentru viziune şi tot merită. Şi pentru dulapul lui Paris Hilton, în toată splendoarea lui. ŞI pentru că filmul e inspirat dintr-o poveste reală.

  3. Iti multumesc draga Anto ca ma faci sa ma uit la filme :)….dar de fapt eu voiam sa spun ceva legat strict de fraza din titlu….Pai daca as avea toate hainele si gentile pe care mi le-as dori…m-as plictisi ingrozitor….nu as mai visa,nu as mai avea dorinte….mi s-ar parea viata monotona la maxim…asa….nu am tot ce mi-as dori(legat de haine si alte chestii de astea….ca sufleteste am ce mi-am dorit )…deci visele sunt gratis…dorintele exista,singura lor problema e ca ramin in acel stadiu….desi eu nu am fost si nici nu prea sunt materialista….singurele lucruri pe care mi le doresc si imi tot doresc sa mai am sunt cartile….ele sunt hrana sufletului meu,pe linga iubirea lui Bibi.pupicei si ibratisari tare-tare Neta

    • Exact! Eu mă uit la mine, un biet cumpărător de rând, cu buget nici mare, nici mic. Păi eu reuşesc să mă aglomerez rău, de nu mai înțeleg nimic din ce e în dulap. Adică, ai dreptate, când avem multe, nu mai vedem esențialul. Mă uitam şi în film, copiii ăia tot sustrăgeau din dulapul lui Paris Hilton, iar aia nu se prindea. Îți dai seama cât de mult mai înțelegi ceva din ce ai.
      Cât despre cărți, îți dau mare dreptate. Am crescut cu ele şi către ele m-am îndreptat, îndiferent cum mi-a fost. Te pup şi te îmbrățişez, dragă Neta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.