În teste: Bioxsine Forte – antidot pentru părul care cade

În ultima vreme, m-am cam stresat și lucrul ăsta se cam vede. Sau, în fine, habar n-am dacă îl văd cei din jur, dar eu știu. Sigur și vouă vi se întâmplă, în perioade mai dificile sau stresante, să aveți probleme cu tenul, să vă apară tot felul de chestii pe față, să vă cadă părul. Ei, mie mi se întâmplă.

Dar soluții există întodeauna. Nu, nu știu cum să nu mă mai stresez :)), așa că apelez la soluții externe, care să-mi amelioreze probleme. Și am avut o surpriză foarte plăcută astăzi, când am primit, pentru testare, un produs foarte interesant. Veți vedea de ce zic asta. Vă povestesc câte ceva despre, din informațiile de presă, și promit să revin cu review.

Bioxsine Forte

Bioxsine este o gamă de dermatocosmetice care stopează și previne căderea părului, în timp ce accelerează creșterea firelor de păr noi. Inovația acestui program constă în capacitatea singulară a unui produs de a oferi concomitent solutii de tratament şi infrumusețare. Astfel, Bioxsine Forte nu numai că redensifica firul de păr, dar oferă și un volum natural și strălucire acestuia.

bioxsine-forte-shampoo-image

Șamponul Bioxsine Forte are o formulă concentrată, cu extract din sâmburi de struguri, antioxidanți, vitamina C și E și acționează direct de la rădăcină, hrănind scalpul și părul.
Gama conține și masca reparatoare și regenerantă Bioxsine Femina. Complementar cu șamponul, masca pe bază de siliciu și panthenol regenerează firele de păr subțiri și reduce iritația scalpului.

Produsele Bioxsine conțin BIOCOMPLEX B11, un complex de vitamine, minerale și acizi grași esențiali, care acționează direct la rădăcină firului de păr pentru a-l face mai puternic și mai sănătos.

BIOCOMPLEX B11 conține o combinație de plante atent selecționate pentru a furniza scalpului și firului de păr substanțe nutritive esențiale: extract de roșcovă și urzică, coada șoricelului și coadă calului.

Vitaminele întăresc rădăcină, flavonoidele susțin creșterea firelor de păr noi, iar mineralele îl hrănesc și regenerează. Scalpul este protejat, rădăcinile mai puternice, iar părul va avea elasticitate, densitate și, nu în ultimul rând, volum.

Gama Bioxsine este disponibilă în Farmaciile Help Net selecționate. Eu voi încerca, în perioada următoare, șamponul Bioxsine Forte, abia aștept să revin cu detalii.

Zile perfecte să aveți! Și fără stres ;)

(Foto cover: Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.