Biotissima Rennesence Magnetic Mask

Biotissima Rennesence Magnetic Mask

Fără vorbe mari, fără nici un interes publicitar sau mai știu eu ce altceva, astăzi o să scriu despre cea mai bună mască de față pe care eu am folosit-o vreodată, Biotissima Rennesence Magnetic Mask.

Masca magnetică Biotissima Rennesence se aplică extrem de ușor, eu am folosit pentru aplicare și spatula din cutiuță, însă, la fel de bine se poate aplica și cu o pensulă normală (eu am una pe care am dedicat-o aplicării măștilor, o pensulă simplă, cu fibre sintetice) sau cu degetele.

Cam la 30 secunde după ce o aplic, începe să-și facă efectul, în sensul că se simte o senzație de căldură, ca și când sângele începe să circule mai repede în zonele unde a fost aplicată. Eu am urmat întocmai instrucțiunile de pe cutie și am lăsat-o să acționeze cam 5 minute.

Se îndepărtează într-un mod foarte interesant, eu nu am mai folosit până acum o astfel de mască: mai exact, se folosește un magnet, cam de mărimea unei monede de 50 bani. Adicătelea, se ia magnetul, se înfășoară într-un șervețel și se plimbă pe deasupra feței/măștii, fără a o atinge. În timp ce magnetul adună masca de pe față, senzația e foarte plăcută.

După îndepărtarea măștii, pe ten rămâne o parte din produs (nu partea neagră, aceea se îndepărtează complet cu acel magnet), ci un soi de serum, care se masează și pătrunde foarte ușor în piele.

Pentru mine, Biotissima Rennesence Magnetic Mask  rămâne cea mai tare mască ever, din toate punctele de vedere: ușurință în aplicare, ușurință în îndepărtare, senzație în timpul folosirii și efecte după. Știți reclamele acelea care promit rezultate miraculoase după folosirea unui produs? Ei bine, pe cuvânt de onoare că masca asta chiar are efecte uimitoare.

Cum bine cred că știți deja, eu am un ten mixt, cu o zonă T grasă, un ten matur, care are, deci, nevoieși de hidratare. După ce o folosesc, e ca și când am altă față, nu știu cum să mă exprim mai bine :) Tenul e mult mai luminos, hidratat, însă nu gras, și efectiv mi se pare că-mi șterge niște ani buni de pe față.

biotissima rennesence magnetic mask

Ca să citez din descrierea oficială, Biotissima Rennesence Magnetic Mask este:

O mască cu o formulă cu totul specială, bazată pe particule de fier, îmbogățită cu ingrediente revoluționare în domeniul anti-aging (retinol, Matrixyl® 3000 si uleiuri nutritive). Modul „magic” de îndepărtare cu ajutorul magnetului, activează microcirculația la nivelul pielii, crescând capacitatea de regenerare, astfel obținând un ten energizat și sănătos.

Formula este îmbogățită cu Retinol (vitamina A), care menține pielea sănătoasă și joacă un rol important în regenerarea celulelor pielii.

Datorită uleiurilor nutritive precum uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci și uleiul de măsline, pielea este radiantă, hidratată și protejată pentru multe ore.

Am folosit-o de vreo șase-șapte ori și încă mai am suficient produs în cutiuță, aș spune că își merită prețul per utilizare. O găsiți pe siteul Life Care și costă 149,99 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.