Biker jacket: 5 modele perfecte pentru toamna asta

Biker jacket: 5 modele perfecte pentru toamna asta

Biker jacket sau geaca biker, cum vă place, e o piesă care nu ar trebui să lipsească din nici un dulap. Şi asta indiferent că avem parte de o toamnă cu 26 sau cu 16 grade Celsius, pentru că e potrivită oricărei vremi tomnatice şi foarte multor ocazii.

Eu am câteva astfel de haine – de la clasica biker jacket neagră, din piele, până la variante din piele ecologică, satin roşu ori din dantelă. Însă cea mai dragă îmi e cea primită de la mama mea, pe când locuiam în Lisabona, şi despre care v-am povestit aici.

Apropo, concursul e încă în desfăşurare, iar premiile pe care le puteți câştiga nu-s deloc de neglijat: două vouchere de cumpăraturi, de 350 lei fiecare. Vă aştept să vă înscrieți în număr cât mai mare.

Cinci jachete biker pentru orice preferințe

Am scanat câteva dintre magazine şi am pus la cale pentru voi o listă cu cinci biker jackets care mi-au plăcut cel mai mult. Şi cum chiar intenționez să îmi cumpăr una în acest weekend, înclin fie spre haina de la Mango, fie spre cea de la H&M. Înclin spre cea roşie, de la Mango, nu doar pentru că îmi place designul său, ci şi pentru că e reversibilă. În plus, pe cealaltă față, cea interioară în foto, are blană, ceea ce o face potrivită şi pentru temperaturi mai scăzute.

Classic black: biker jacket Zara, preț 249 lei

biker jacket zara

Pure red: biker jacket Bershka, preț 249 lei, reversibilă

biker jacket bershka

Vivid yellow: biker jacket Mango, preț 549 lei

biker jacket mango

Happy pink: biker jacket H&M, preț 159 lei

biker jacket hm

Velvet feel: biker jacket Stradivarius, 139,90 lei

biker jacket catifea stradivarius

Mi-a fost destul de greu să aleg doar o haină pentru fiecare brand. Dacă intrați pe site-urile acestora, opțiunile sunt mult mai variate. Diferă atât materialul – piele, piele ecologică, stofă, catifea, jeans, cât şi modelul – minimaliste, cu tot felul de detalii (perle, paiete, flori, broderii aplicate), îmblănite sau doar cu guler îmblănit şi multe, multe altele.

Iar dacă nu ştiți care e cea mai rapidă ținută pe care o puteți alcătui folosind o jachetă biker, mie mi se pare perfectă combinația cu o rochie. Aici găsiți cinci propuneri cool de rochii de toamnă.

Deci, care e favorita voastră? Zi senină de toamnă să aveți!  

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.