De ce e bine și frumos să fii beauty blogger?

Pentru zile precum cea de azi,  în care pui în practică idei frumoase, în care cunoști și te reîntâlnești cu oameni frumoși. Nu vă pot dezvălui încă toate informațiile, fotografiile și clipul video (da, da, am și video foarte frumos), dar vă pot împărtăși senzația pe care o am: aceea că, dincolo de blogging, rămân oamenii adevărați.

Am mai spus-o și mă voi repeta cu asta, însă mi se pare cel mai important lucru: să rămâi optimist, să te bucuri de orice experiență, să zâmbești (da, da, știu, trebuie să mai lucrez la asta, toată lumea-mi spune că-s prea serioasă) și să-i faci pe cei din jurul tău să zâmbească.

Mi-am propus, de la începutul anului încoace, mai multă copilărie, mai multă seninătate, mai mult zâmbet; nu neg, am avut și momente rele, nu-i totul mereu atât de glam precum pare. Dar asta mi-am propus și nu pot decât să mă bucur de zile ca asta.

Abia aștept să vă povestesc. Cumva, ne setăm singuri frumusețea.

10 comentarii

 1. Ce bine că ești așa de optimistă si cu poftă de viață!
  Eu am niște zile mai aiurea și sper să se termine totul cât mai repede, așa că îmi prind bine astfel de postări.Te pup!

 2. Minunat spus! ♥

 3. salut si scuze ça sunt off topic
  vreau sa citesc si eu articolul Silhouette: AŞA NU! » Macnetize, dar din pacate nu mai apare pe blog. Am vazut si o remarca a ta pe un alt blog referitor la ei.
  Nici eu nu am fost multumita de tratamentele corporale, de diagnostic si asa-zisul regim /dieta personalizata, dar totusi m-ar tenta sa incerc un facial (asta din comoditate ca se afla aproape de serviciu).
  Ma mai documentez ca nu vreau sa ajung sa-mi para rau ca le dau asa suma mare de bani pentru o prestare de servicii mediocra.
  Multumesc si succes in continuare.

  • Nici o problemă. Din păcate, au fost niște probleme cu baza de date a blogului și am pierdut o mulțime de articole, printre care și pe ăsta. Le scriu direct în adminul blogului, deci nici nu le mai am prin vreun document, în computer. Îmi pare tare rău, nici nu mai țin minte detaliile și a trecut atât de mult timp, că n-aș vrea să te induc în vreo eroare. Mulțumesc de înțelegere și sper să beneficiezi de serviciul pe care îl dorești. Te pup și weekend minunat să ai!

 4. Si eu credeam ca numai mie imi spune lumea ca sunt serioasa :)) Dupa un pahar de vin imi revin :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.