Arta de a fi frumoasă: parfumul E.Coudray Iris Rose, la Beautik

L-am inspirat și expirat la evenimentul oficial de lansare de la parfumeria Beautik. Mi s-a așezat, intens, pe piele și mi s-a întipărit în creier. Parfumul Iris Rose, creat de casa E.Coudray, îmbină aromele feminine voluptuoase de iris și trandafir și evidențiază discret notele parfumurilor vintage pe bază de ambră.

Un parfum intens, romantic și sălbatic, în același timp, menit să răvășească minți și suflete, vine ambalat într-un flacon rafinat, inspirat de colecția Art Deco și decorat cu arabescuri florale, ce păstrează formele delicate care întruchipează budoirul chic feminin.

Arta de a fi întotdeauna frumoasă este întruchipată și prin arta de a purta un parfum“, scria Edmond Coudray în 1828. Ceea ce, dragile mele, va fi mereu valabil, indiferent de timpurile pe care le trăim, îndiferent cât de mult se schimbă lumea, de cât de independente devenim. Dincolo de girl power și de femeia independentă a mileniului ăsta agitat, va fi întotdeauna vorba despre delicatețe, despre gingășie, despre sensibilitate. Pe care ar fi păcat să le pierdem, chiar dacă le vedem și le simțim pe zi ce trece tot mai știrbite, mai fără luciu.

În centru, parfumul E.Coudray Iris Rose, așa cum l-am imaginat eu, printre raze de soare și vise ce plutesc într-o după-amiază amorțită.

E.Coudray Iris Rose

Iubire, dans, eleganță, frumusețe. Să le aveți pe toate!

Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.