Cum l-am întâlnit pe Moș Crăciun

Cu toată agitația din ultima perioadă, pentru care îmi cer scuze, dar este și cauza absenței mele din ultimele câteva zile, n-am apucat să vă povestesc că m-am întâlnit cu Moș Crăciun. :)) Mă duc, ca tot omul, să achit niște facturi la Banca Transilvania, intru în sucursală și dau nas în nas cu burtosul îmbrăcat în roșu. Și ca și când asta nu era de ajuns, mai era și cu Crăciunița și cu un Elf Dansator :))

M-am amuzat copios și, după ce am aflat ce și cum, m-am gândit să vă spun și vouă, că poate aveți copilași și îi puteți duce la întâlnirea cu Moșul. Doar dacă au fost cuminți, firește.

Inițiativa e a Băncii Transilvania, care, anul acesta, s-a gândit să pună la cale o surpriză pentru cei mici și cei mari: câteva sucursale, pe care le poți consulta aici, se transformă într-o destinație de poveste, unde copiii îl pot întâlni, lângă brad, chiar pe Moș Crăciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT este deja pregătit un cadou-surpriză.

În așteptarea Moșului, Elf și Crăciunița vor anima atmosfera cu jocuri de iarnă, dans și voie bună. Copiii vor avea ocazia să confecționeze podoabe pentru bradul BT, în cadrul atelierelor de arts & crafts. Fiecare sucursală va găzdui, de asemenea, o zonă dedicată jocului și creativității. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictați pe față sau pe mânuțe, de către Crăciuniță. Cadourile oferite sunt din partea Băncii Transilvania și a partenerului său, Metropolitan Life.

Moș Crăciun va veni, pe rând şi în zile diferite, în una dintre cele 5 sucursale BT Victoria, Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii sau în Agenția Universitate. În celelalte cinci destinații care fac parte din caravană, când Moşul este într-un alt sediu BT, cei mici vor fi întampinați de o mascotă: Maimuțica, Leul, Dinozaurul, Cațelul Snopy sau de Crăciunița.

Știu că e o informație mai atipică pentru blogul meu, însă ador tot ce ține de Crăciun, de sărbătorile de iarnă, aș merge la toate evenimentele de felul ăsta, dacă aș putea, și mi se pare un prilej bun de distracție și de joacă pentru pitici, dar și pentru noi, adulții, care suntem prea serioși, prea des.

Vă pup și vă îmbrățișez! Iar dacă mergeți, să-mi povestiți cum a fost. :)

Santa Claus comes also on © Shutterstock :)

1 comentariu

  1. La noi in oras nu e…si aveam treaba la banca Transilvania, impuscam doi iepuri deodata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.