Să ne gândim și la ei: Cum îi cruți suferința cu balsamul after-shave NIVEA MEN Sensitive

“Aaaaah, ce ustură!”. Nu-mi spune că n-ai auzit asta niciodată, spusă cu ciudă de către un bărbat care tocmai s-a bărbierit. Şi nu știu dacă ați văzut noul spot publicitar pentru Nivea Men Sensitive After Shave Blasam, dar eu râd cu poftă de fiecare dată când îl văd.

Și pentru că ne pasă de ei și n-am vrea ca iritarea tenului să-i supere, zic să dăm credit balsamului After Shave NIVEA MEN Sensitive. Dezvoltat special pentru pielea sensibilă, acesta luptă împotriva senzației de usturime, a mâncărimii şi a roşeții.

E îmbogățit cu extract de muşețel şi hammamelis, reduce roşeața şi hidratează pielea după bărbierit. Formula cu Vitamina E, Provitamina B5 şi 0% alcool, nu permite pielii să se irite după bărbierit şi ajută la vindecarea tăieturilor, chiar şi a celor care nu pot fi observate cu ochiul liber. Balsamul este rapid absorbit în piele, lăsând-o proaspătă şi revigorată. Dacă vreți să-l surprindeți plăcut, îl găsiți în magazine, la un preț recomandat de 28,94 lei.

NIVEA-MEN-Sensitive_AfterShaveBalm

Iar pentru un bărbierit eficient şi o piele netedă şi sănătoasă, NIVEA MEN recomandă Gelul de ras hidratant Sensitive, care are la bază o formulă cu 0% alcool şi extract de muşețel şi hammamelis, plante cunoscute pentru proprietățile lor antibacteriene şi calmante. Acesta are un preț recomandat de 16,77 lei.

NIVEA-MEN-Sensitive_ShavingGel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.