Princess Traveller: Cum să călătorești ca o prințesă :)

Mă știți voi pe mine de-acum, caut mereu să îmbin utilul cu plăcutul, chiar și-n vestimentație. Nu, nu o să mă chinuiesc pe tocuri de 14 doar ca să arăt caraghios mergând pe ele, ci o să aleg să-mi completez ținuta cu ceva în care mă simt comod, să arăt comod.

Combinația dintre design și funcționalitate este ceea ce caut de la mine, e ceea ce mă face să mă simt bine. Iar atunci când călătoresc, pentru că ador să călătoresc, caut acea doză de chic, dar neapărat într-o combinație cu mult, foarte mult confort. Și da, eu sunt cea roz de pe aeroport, care pleacă spre alte zări îmbrăcată cu fusta tutu și purtând în picioare perechea preferată de Nike.

În bagaj, tot restul garderobei, toate celelalte fuste tutu (mdap, am mai multe…), restul adidașilor, musai cei pentru alergat, dar și pantofii mei preferați cu toc, cosmeticele îndrăgite, cremele, parfumurile, și restul arsenalului feminin. Și toate trebuie să ajungă la destinație în siguranță.

Pentru mine, să călătoresc confortabil înseamnă, dincolo de o ținută confortabilă, un bagaj ușor, dar sigur, încăpător, dar pe care să-l pot manevră cu ușurință, elegant, dar dotat cu funcții care să-mi facă ușoară și sigură călătoria.

Iar dacă vara nu vine, mergem noi la ea, căci e sezonul concediilor, al vacanțelor exotice sau de aventură. Pentru mine, trolerul de la Princess Traveller e bagajul ideal. Și nu zic asta doar pentru că e al meu.

Poate fi transportat cu ușurință, e fabricata din policarbonat/ABS, un material foarte ușor, dar foarte rezistent, grație căruia nu trebuie să-ți faci griji că bagajul de la întoarcere va depăși greutatea maxim admisă. Hai!, că trebuie să știți ce spun eu aici :D

În plus, fashionistele pot sta liniștite. Trolerul Princess Traveller New York e disponibil în mai multe variante de culoare. De asemenea, acesta dispune de închidere cu cifru. Trolerul are un compartiment interior frontal cu chingi reglabile pentru împachetare și buzunar din plasă închis cu fermoar.

Cât despre chinuiala cu transportul, mai ales când sesiunile de shopping au fost o idee cam multicele :D, nu trebuie să vă mai faceți griji. Cred că e cel mai ușor de transportat bagaj ever, grație sistemului de roți pe rulmenți, ce are o mobilitate de 360 grade. Cât despre prețul unui astfel de troler, acesta începe de pe la 200 lei și ajunge pe la 500, în funcție de dimensiune. Dar, sincer, e o investiție care pe mine m-a scutit de eternele bătăi de cap: oare se sparge ceva, oare îmi încap toate, oare o să-mi fie ușor să-l car când schimb avioane sau când caut iesirile de prin aeroporturi. Problems solved!

Acum, călătorii să fie, multe și în locuri cât mai frumoase. Ceea ce vă doresc și vouă! Vă las cu fotografii, cum altfel? Sper să vă placă!

princess-2

princess-1

princess-4

princess-3

princess-6

princess-7

princess-5

Kisses and hugs și călătorii cu bine!

7 comentarii

  1. ce-mi place tinuta ta! eu insa sunt o friguroasa, mereu iau pantaloni lungi si ceva gros in avion. cat despre troller, prefer sa nu investesc in el – la cum le manipuleaza cei de la Handling…….

    • Mulțumesc mult, Adina! Să știi că, deși sunt friguroasă, în avion am avut mereu baftă de temperaturi OK. Și mai am eu treabă: dacă mă ia frigur, mă ia de la tălpi saud e la brațe, picioarele sunt cumințele :P Trolerul ăsta să știi că e mega rezistent, nu știu dacă ai văzut cum se așază un ditamai elefantul pe el și nu pățește nimic serios: https://www.youtube.com/watch?v=MfBpOrLo3w8

  2. Foarte draguta combinatia! Dar nu ti-e frig in avion asa? Eu inghet de mor indiferent de durata zborului :(

  3. Foarte tare troller-ul tau! Unde mergem?
    Da sa stii ca eu nu am bani, ma ascunzi in troller, crezi ca incap?:))

  4. Imi place foarte mult outfit-ul tau, my kind of girl. De ce sa ne chinuim cand moda poate sa ne ofere confort si sa arate bine in acelasi timp? Nu pot sa nu-ti admir parul. Ce mult a crescut, e superb! Trebuie odata si odata sa ne impartasesti secretul.
    Te imbratisez draga mea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.