Noua gamă Baby Dove

Încă nu ştiu ce înseamnă să fii mămică, dar e lesne să-mi imaginez că eşti mereu în căutare de ce e mai bun şi mai frumos pentru puiul tău de om. De la băița de seară până la cele mai frumoase poveşti pe care i le citeşti seara, la culcare, de la prima zi de şcoală, la prima zi de lucru – indiferent de moment şi de vârstă, o mamă va fi mereu preocupată de a oferi ce e mai bun şi mai frumos copilului ei.

Şi când am deschis comunicatul de presă, am citit ceva extrem de frumos: Baby Dove crede că nu există mame perfecte. Există doar mame. Şi sunt mai de acord cum nu am fost vreodată :)

Dove a lansat noua gamă Baby Dove, ce conține produse hipoalergenice, cu pH neutru și cu formule fără lacrimi. Gama este disponibilă în două variante special create pentru curățarea delicată și hidratarea pielii bebelușului, piele care se deshidratează de până la cinci ori mai repede decât a unui adult: Baby Dove Rich Moisture – gama dedicată pielii normale și uscate, și Baby Dove Sensitive Moisture – gama fără parfum, dedicată îngrijirii pielii sensibile.

Produsele din gama Baby Dove conține agenți de curățare ultra delicați și ¼ cremă hidratantă, pentru a  curăța delicat şi a îngriji pielea bebelușului prin completarea lipidelor care se pierd în mod normal în timpul băiței. Astfel, produsele Baby Dove oferă îngrijire activă pentru a menține în condiții optime bariera naturală de protecție a pielii bebelușului chiar din primele zile.

Gama Baby Dove Rich Moisture – creată pentru bebelușii cu pielea normală și uscată, gama include săpun-cremă, loțiune de spălare pentru păr și corp, loțiune de corp, șampon, cremă de protecție împotriva iritației de scutec, șervețele umede cu un parfum delicat special creat pentru pielea sensibila a bebelușului. Produsele Baby Dove Rich Moisture mențin nivelul optim de hidratare a pielii bebelușului.

Gama Baby Dove Sensitive Moisture – nu are parfum şi este special creată pentru a avea grijă de pielea sensibilă a bebelușilor. Gama include loțiune de spălare pentru păr și piele sensibilă, loțiune emolientă hipoalergenică, șervețele umede ce curăță delicat și eficient pielea sensibilă a bebelușului.

Sper ca informația să vă fie de folos, să aveți o zi perfectă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.