Noutățile Babor: un ten perfect încape într-o fiolă

Vă spuneam, zilele trecute, că descopăr niște produse al căror efect se simte încă de la prima aplicare. Acum, a venit timpul să vă vorbesc mai pe larg despre ele. Mai exact, despre fiolele Babor Fluids, ce conțin o concentrație activă de ingrediente naturale, ce asigură rezultatele vizibile imediat.

Acestea sunt fabricate în Germania și sunt de mai multe tipuri, pentru diferitele necesități ale tenului nostru.

Spre exemplu, în gama Moist & Lipid, există Hydra Plus Active Fluid (pentru piele netedă și fermă), Algae Active Fluid (pentru vitalitate și hidratare), Multi Active Vitamin Fluid (pentru stabilizare și piele sănătoasă), New Skin Fluid (pentru repararea barierelor pielii).

BABOR_RevitalizingOxygenFluid_FS

Le-am văzut la lucru chiar pe propria piele și dincolo de efectul imediat de hidratare, fiecare dintre ele îndeplinește obective foarte clare. Despre virtuțile acestora ne-a vorbit și Nathalie Fischer, Trainer International Babor.

O noutate este Revitalizing Oxygen Fluid (pentru vitalitate, prospețime și protecție). Aceasta ajută la crearea de rezerve de oxigen în piele și stimulează regenerarea celulelor. Conține vitamina E pură și cerasome oxigen (oxigen pur încapsulat), care stimulează respirația celulară.

În gama Pure, există Intense Purifying Fluid (care elimină instant petele) și Intense Balancing Fluid (rafinarea porilor și matifiere), iar în gama Anti-Age, CollagenBooster Fluid (pentru elasticitate și netezire), 3D Lifting Fluid (ce remodelează contururile), Lift Express Fluid (ce reduce imediat ridurile) și, din nou o noutate, fiola Triple Booster Fluid, ce reîntinerește performanța pielii și e destinată tenului ce are nevoie de o regenerare. Această fiolă favorizează regenerarea celulară, conferă pielii un aspect luminos, previne deshidratarea și sporește capacitatea pielii de a reține apa, chiar creează o rezervă de apă în piele și are un efect vizibil de catifelare.

BABOR_TripleBoosterFluid_FS

Pentru destresarea pielii, cei de la Babor au conceput Stop Stress Fluid, fiola pentru tenul sensibil, care e afectat de roșeață și de iritație în condiții de stres. Conține indigo sălbatic, ce destresează și calmează pielea.500-babor_stop-stress-fluid_large

Pentru că vin ambalate în capsule din sticlă, concentrația maximă de ingrediente active rămâne sigilată până când o deschizi, iar cantitatea dintr-o capsulă e suficientă pentru o aplicare.

Babor Fluids sunt disponibile și în seturi, în funcție de nevoia pe care o are pielea ta: Intensive Moisture (3x fiola Hydra Plus Active, 4 x fiola Algae Active ), Multi Vitamin (2x fiola Algae Active, 5 x fiola Multi Active Vitamin), Anti-Stress (5x fiola Stop Stress, 2x fiola New Skin), Extra Vitality (4x fiola Revitalizing Oxygen, 3x fiola Collagen Booster), Anti-Age (5x fiola Triple Booster, 2x fiola Lift Express).

Un alt set care mi-a atras atenția este Babor SeaCreations, care conține cremă, serum și cremă de ochi, cu complexul de ingredienți activi Sea-telligent, care conține extracte din două micro-organisme localizate la mari adâncimi.

seacreationset

Dacă te-am făcut curioasă și vrei să îi cumperi elixirul tinereții de la Babor, îl găsești la Topline, pe bulevardul Regina Maria 14. 

Kisses and hugs!

1 comentariu

  1. Draga mea, toate ne-am dori elixirul tineretii..insa…n-ai zis nimic de pret :-D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.