Avon schimbă lumea prin frumusețe și prin implicare: CSR4WOMEN

Anul acesta, cu o foarte mare părere de rău, nu am putut ajunge la unul dintre evenimentele pe care eu le consider extrem de importante pentru femei și pentru cei de lângă ele, conferința CSR4WOMEN, organizată de AVON Cosmetics România. Anul acesta, a fost cea de-a treia ediție a acestui singur eveniment din România dedicat campaniilor sociale pentru femei.

Dacă nu șitți, la CSR4WOMEN by AVON. vin companiile, ONG-urile și personalități publice, care se implică în proiecte de acest fel. Scopul conferinței e să ofere sprijin și să facă mai ușoară comunicarea între toți cei care sunt alături de femei și promovează respectul de sine, frumusețea, sănătatea şi drepturile acestora.

Cea de-a treia ediție – și cea mai mare de până acum – a fost organizată sub forma unei conferințe cu două paneluri ce s-au desfășurat în paralel, urmate de gala în cadrul căreia patru proiecte au primit distincția CSR4WOMEN. Printre cei care au fost acolo s-au numărat Andreea Marin, Amalia Enache, Iuliana Tudor, Melania Medeleanu.

amalia-enache-acon-csr4women

andreea-marin-amalia-enache-avon

iuliana-tudor-avon-csr4women

Nu insist asupra detaliilor, dar aș vrea să subliniez că, personalități publice sau nu, putem schimba lumea prin implicare. A fost și tema acestei a treia ediții, care a stat sub semnul campaniei globale de comunicare AVON, “Schimbă lumea prin frumusețe”.

Toate proiectele care au fost prezentate și dezbătute în cadrul conferinței au arătat, cu exemple concrete, că frumusețea înseamnă, în primul rând, determinare, curaj, perseverență și dorința de a produce o schimbare acționând direct.

Să nu uităm asta, ar fi o lume mult mai bună.

Să aveți o zi de marți așa cum vreți voi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.