Autumn fashion essentials

Chiar dacă vremea de afară nu ne trimite încă total cu gândul la toamnă, e clar că într-acolo ne îndreptăm și că, în vreo trei luni, o să începem să facem cumpărături de Crăciun. Dar să revenim la toamnă, că tot am văzut că mai toate magazinele s-au aliniat la anotimp, măcar la rafturi, pentru că, în unele vitrine. mai sunt încă haine de vară.

Sunt câteva piese vestimentare cheie, pe care cred că mai toate femeile ar trebui să le aibă, acum sau mai târziu. Nu necesită investiții foarte mari; firește, e important și de unde le cumpărați, dar prețurile nu ar trebui să fie mari. În schimb, materialele ar trebui să fie de bună calitate. și da, se paote asta, chiar și cu bani mai puțini.

Trenciul

Fie că e unul clasic, crem sau, dimpotrivă, unul antr-o culoare puternică sau multicolor, e ideal pentru diminețile răcoroase de toamnă. Eu am adunat câteva, de-a lungul anilor, dar cele mai dragi și mai utile îmi sunt unul bej, clasic, cu cordon în jurul taliei și unul maro închis, foarte potrivit la orice outfit.

trench burberry

O pereche de jeans clasici

Sunt purtabili la orice outfit, dacă le alături de o cămașă albă și o pereche de pantofi confortabili ai o ținută office sau de școală în fix un minut. Cu o pereche de sneakers și un sweatshirt, tot într-un minut ai obținut cel mai relaxat outfit.

jeans

O jachetă din piele

Poate fi din piele naturală sau din piele ecologică, cu o croială clasică ori modernă, ideal e să se potrivească alături de restul pieselor esențiale din dulapul tău. Din punctul meu de vedere, alegerea perfectă e the leather moto jacket, pe care îmi place să o combin cu orice, dar în special cu rochii simple și cu încălțări comode.

haina piele dama

O pereche de balerini

Trebuie să recunosc că, dacă mă pui să aleg între o pereche de pantofi cu toc și una fără toc, cel mai adesea o să o aleg pe cea din urmă. Merg destul de mult pe jos, îmi place să mă mișc repejos și, până la urmă, cine spune că balerinii nu pot fi eleganți? Dacă sunt într-o culoare închisă – negru, gri, maro, vișiniu, nu o să ai dificultăți în a-i asorta.

balerini-hm

O cămașă albă

Că tot o pomeneam un picuț mai sus, cred că această cămașă albă e feshion essential pentru orice anotimp. Iar eu încă nu o am, căci nu am găsit una care să-mi placă atât de mult și care să merite investiția. Cu atât mai mult credeți-ma, când vă spun că e esențială. Câte dimineți aș f putut salva, dacă aș fi avut-o…

camasa-alba-zara

O fustă bine croită

Eu aș adăuga, pe lângă croiul bun și flattering, să fie într-o culoare neutră și dintr-un material all season. Probabil că multe dintre voi vă gândiți la fusta dreaptă, creion. e drept, e alegerea cel mai des întâlnită, însă mie, pentru o ținută de zi cu zi, mi se pare mult mai utilă o fustă cu accent pe talie și mai lărguță în rest. Eu am una într-o nuanță de bej, ce bate înspre gri, de care abuzez toamna și primăvara. O pot asorta cu foarte multe – merge de minune și cu o jachetă din jeans, și cu un trenci, arată frumos și cu ghete, dar și cu balerini, și, cel mai important, mă simt excelent în ea.

Acestea sunt, în opinia mea, piesele cu care, fără greutate, o scoateți la capăt toamna asta, alături de câteva accesorii bine alese. Am văzut că la mare modă sunt colierele finuțe, cu pandantive minimaliste, geometrice. Mie îmi plac și acestea, dar nu vrea să renunț la cele statement, care mi se pare că aduc strălucire și un ceva aparte fiecărei ținute.

Voi pe ce piesă mizați toamna asta? Sau vă doriți ceva anume în garderobă?

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.