Asta nu e o manichiură... E o super-manichiură!

Asta nu e o manichiură… E o super-manichiură!

Acum câteva zile am avut ocazia să fiu printre primele care au încercat cel mai nou produs de la CND, respectiv CND Shellac Luxe, un lac de unghii cu o aplicare în doar doua etape și timp de îndepărtare de doar 60 secunde.

Primul pas în realizarea manichiurii cu CND Shellac Luxe este aplicarea culorii, care are bază adezivă integrată, urmată de un strat de top coat ce sigilează culoarea și conferă o strălucire de diamant. De adăugat că noua pensulă e mult îmbunătățită: are peste 200 de fire, ceea ce se traduce printr-o aplicare ușoară, uniformă și precisă.

Eu am urmărit-o cu mare atenție pe Iulia, cea care s-a ocupat de manichiura mea, și mi s-a părut că se aplică extrem de ușor și că, da, pensula are un rol important. Produsul are un timp de purtare de 14+ zile și se îndepărtează la salon. Eu o să revin cu update neapărat, pentru că o să-l îndepărtez acăsică :) 

O altă particularitate a CND Shellac Luxe este designul elegant al sticlei, care acum are 12,5 ml. În plus, CND Shellac Luxe este disponibil în 65 nuanțe, dintre care 15 sunt exclusive. 

cnd shellac luxe

La conferința de presă a participat și Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer, care ne-a povestit o mulțime de lucruri despre noile lacuri de unghii, ne-a dat o mulțime de informații importante despre acestea; a fost o plăcere să o ascult și m-am bucurat mult să pot fi acolo. 

Înainte de venirea pe lume a celui mic, am purtat vreo doi ani de zile manichiură cu gel, pentru că am, de fel, unghiile casante, se exfoliază și, indiferent cu ce lac de unghii obișnuit le-aș da, acesta îmi sare în scurt timp. Să adăugăm la asta niște cuticule ce se usucă mai mereu, plus un tic nervos (pe care reușesc să îl controlez cam în 90% din timp) de a trage de cuticulele astea. Ei, cu manichiura gel eu m-am împăcat tare bine și acum, că și bebe a mai crescut, mă bate gândul să revin la gel.

Oricum, pentru cele cărora nu le surâde ideea de gel, căci știu multe, manichiura cu CND Shellac Luxe e o idee grozavă. O să vă arăt pe Insta Stories cum arată la mai bine de o săptămâna de la aplicare, în condițiile în care am făcut multe treburi domestice, fără a folosi mănuși. Dacă nu mă urmăriți, o puteți face aici.

Sfârșit de săptămână perfect să aveți, gânduri bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.