ArtroHelp de la Zenyth – pentru sănătatea articulațiilor

Dacă e ceva ce mă sperie teribil cu privire la sănătate, îmbolnăvirea articulațiilor e una dintre marile mele temeri. Am văzut, de-a lungul vremii, tot felul de cazuri, majoritatea cu articulațiile bolnave sau “defecte” fără să fi făcut nimic rău sau greșit ca să ajungă în starea cu pricina.

Cum sportul e o constantă în viața mea, iar alergatul e una dintre modalitățile mele de a face terapie săptămânal, o articulație care suferă mă poate lua de lângă hobby-ul meu.

Mai mult, în jurul vârstei de 30 de ani, se atinge un maxim al masei osoase, după care aceasta începe să se diminueze, iar țesuturile, cartilajele încep să se subțieze, făcându-și apariția problemele articulare. În aceste condiții, un supliment pentru refacerea și susținerea articulațiilor și cartilajelor este recomandat.

Curioasă de produsele naturale, care ne pot ajuta să evităm sau să rezolvăm anumite probleme, am pariticipat la conferința de lansare a ArtroHelp, un produs 100% natural, pe care compania Zenyth Pharmaceuticals l-a gândit cu două componente: ArtroHelp Repair – regenerator și protector articular pentru reducerea eficientă a durerii și ArtroHelp Calm, antiinflamator natural, destinat refacerii și regenerării articulațiilor și cartilajelor.

Durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate care afectează calitatea vieții indiferent de vârstă. În caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gândim sunt antiinflamatoarele. Din păcate, acestea acționează doar simptomatic: reduc durerea pe moment, însă nu acționează asupra cauzei, iar durerea poate reapărea oricând.

ArtroHelp este și recomandarea lui Cristian Mărgărit. După ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directă în ceea ce privește dezvoltarea ArtroHelp.

Am testat numeroase formule și ingrediente și am descoperit că singură cale de recuperare și regenerare articulară este aceea de a oferi organismului pe termen lung materiale de construcție necesare și potențarea lor cu enzime, extracte și stimulatori de refacere naturali. Având certitudinea că se poate oferi un produs mult mai bun decât tot ce există pe piață, m-am decis să valorific experiență mea și, împreună cu specialiștii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revoluționar, o formulă complexă și completă, cu ingrediente 100% naturale și în doze terapeutic suficiențe.

Cristian Măƒrgăƒrit, consultant în nutriție și fitness

ArtroHelp Repair – reface, repară și regenerează articulațiile

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formulă complexă, pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea articulațiilor și la funcționarea optimă a acestora, precum și la recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor și a intervențiilor chirurgicale.

ArtroHelp Repair are gust plăcut de cacao. Nu conține îndulcitori artificiali, coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic și este disponibil la cutie cu 28 plicuri x 5 g (89 lei).

ArtroHelp-Repair-plicuri

 

ArtroHelp Calm – acțiune imediată în durere și stări inflamatorii

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acțiune imediată în durere și stări inflamatorii. Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conține (hamei, Harpagophytum, sălcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acționează rapid și eficient pentru diminuarea durerilor și a disconfortului provocat de afecțiunile articulare.

Produsul este disponibil la flacon cu 28 capsule (39 lei)

Apreciez complexitatea formulei ArtroHelp Repair, care pe lângă colagenul, glucozamină și condroitina necesare refacerii articulațiilor, vine cu un aport de enzime proteolitice care stimulează asimilarea, cu o componentă antiinflamatoare și de reducere a durerii și o componentă antioxidantă.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare

ArtroHelp-Calm

1 comentariu

  1. Da, după o anumită vârstă trebuie să luăm în calcul posibilitatea ca oasele noastre să fie mai fragile și articulațiile mai dureroase.Sper să nu îmi moștenesc bunica în această problemă, ea are dureri destul de mari.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.