Arsenalul de beauty de pe... biroul meu

Arsenalul de beauty de pe… biroul meu

Habar nu am cum sunteți voi, însă mie îmi place să am spațiul în care lucrez foarte curat. Există un termen în engleză care mi se pare perfect pentru a descrie cam cât de curat și de… debarasat trebuie să arate un birou: pristine.

Chiar și așa, îmi place să populez spațiul de lucru cu mici detalii, care să-mi ușureze munca. iar dintre detalii nu lipsesc câteva produse de beauty, de îngrijire. Avându-le la îndemână, chiar sub ochii mei, îmi amintesc să le și folosesc. Nu-s multe, dar sunt extrem de utile și la cât de drăguț arată, mărturisesc că au și un scop estetic :)

#1 Balsamul de buze

Atunci când lucrez de acasă, nu obișnuiesc să port ruj, așa că balsamul de buze are toate condițiile să-și facă treaba. Îl pun la muncă de una, două ori pe zi, iar faptul că e chiar sub nasul meu îmi amintește să nu am buzele uscate sau, mai rău, crăpate. În prezent, folosesc două: Coca-Cola Lip Smacker și Yves Rocher Vanille Blanche (din noua colecție de Crăciun de la Yves Rocher, despre care v-am povestit aici).

#2 Uleiul de cuticule

Îmi place mult Solar Oil de la CND, chiar dacă la început nu m-am înțeles deloc cu el. Am mai mereu o sticluță mini pe birou, iar aplicatorul tip pensulă mă ajută să folosesc produs fără să umplu apoi tastatura.

#3 Crema de mâini

Momentan, am două creme pe birou: Ombre Rose și Nivea Express Care, cea din urmă o recentă lansare despre care vă povesteam la momentul respectiv. Le alternez în funcție de starea de moment. Lângă pat, de exemplu, am o cremă de mâini de la Yves Rocher, iar în baie am o cremă de mâini de la Numismed. Despre obsesia mea cu cremele de mâini am scris aici.

#4 Un spray facial

Închei întotdeauna rutina de curățare și de îngrijire cu Caudalie Beauty Elixir, dar pentru momentele de refresh de la birou, folosesc Babor Thermal Spray. Nu plec niciodată din casă fără să am la mine o apă termală. Momentan, e cea de la Avene.

#5 O bombonică, ceva

Îmi plac mult usturoiul și ceapa, recunosc, dar nu ăsta e motivul pentru care țin mereu pe birou o gumă, o bomboană, ceva frumos mirositor. Momentan, am în preajmă Ricola Lemon Mint, dar preferatele mele sunt Ricola Lakritz și Werther’s Original Sugar Free.

Acestea sunt produsele pe care le țin pe sau prin preajma biroului. Voi ce aveți prin apropiere?

1 comentariu

  1. Crema de maini – am una de la Oriflame la birou, una de la Clarins in baia iubitului, una de la YvesRocher acasa :)
    Luciu de buze – Clarins
    Guma de mestecat Orbit
    Crema de cuticule

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.