Armani Jeans, în Băneasa Shopping City

După un drum foarte lung printr-un trafic infernal am ajuns, ieri seară, la deschiderea magazinului monobrand Armani Jeans, în Băneasa Shopping City. Lume bună, multe VIP-uri, atmosferă relaxată și o colecție foarte frumoasă, ce abundă în piese al căror stil casual elegant m-a fermecat. Căci știți că-mi place să mă simt confortabil în ceea ce îmbrac și încalț și nu mă interesează că o pereche de stilettos mă arată cu 14 centrimetri mai inaltă, dacă mă simt like shit, că mă dor picioarele.

armani-jeans-romania

Pe scurt, o colecție pe gustul meu. Și nu doar pentru noi, ci și pentru ei. Nu știu dacă v-am mărturisit că, adeseori, când mai intru prin magazine, nu ocoloesc secțiunea pentru bărbați. Habar n-am dacă-s cămășile bine croite, tricourile care au mereu mesaje sau imprimeuri mai simpatice decât cele pentru noi, dacă-s accesoriile foarte cool sau felul în care sunt organizate toate astea. Cert e că îmi place să trag cu ochiul și în această zonă din magazine.

armani-jeans-romania-3

Dar să revin la colecția Armani Jeans toamnă-iarnă 2015/2016, pe care o găsiți în noul magazin din Băneasa. Cea pentru femei e construită în jurul a patru mari teme: Paris Texas – pentru femeia care preferă să combine stiluri diferite cu simplitatea modernă, Precious Sunset – care combină culori solide cu materiale prețioase și reflectă pasiunea pentru cultura bling blingDandy Audacity – caracterizat de istoria modei masculine în perioada în care eleganță era caracterizată de calitatea materialelor, detalii și forme și Nordic Desires – pentru o femeie puternică și hotărâtă, care preferă formele sofisticate dar, în același timp, minimaliste și liniare. 
armani-jeans-romania-5

Colecția pentru bărbați este definită de lookuri monocrome, precum și de linii drepte, materiale fine și tăieturi care se combină într-un stil liber caracteristic jeanșilor.

armani-jeans-romania-4

Așadar, dacă aveți drum prin Băneasa, dați o raită și pe la cel mai nou magazin, Armani Jeans.

Kisses and hugs!

Sursa foto

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.