Apivita Express Beauty: dieta mediteraneană pentru față și păr

Apivita Express Beauty: dieta mediteraneană pentru față și păr

Apivita Express Beauty este gama pe care APIVITA a reintrodus-o anul acesta. Ea conține exfoliante și măști pentru ten și păr, inspirate din bogăția zonei mediteraneene și bazate pe modelul nutrițional cel mai sustenabil și mai echilibrat: dieta mediteraneană.

Cu până la 98% ingrediente naturale, produsele noii game EXPRESS BEAUTY sunt îmbogățite cu extracte prețioase de fructe și legume din dieta mediteraneană, cu eficacitate dovedită, bogate în antioxidanți, vitamine și oligoelemente.  Toate formulele sunt îmbogățite cu 100% uleiuri esențiale organice, care sporesc eficacitatea produselor și revigorează starea de spirit.

La fel ca toate produsele APIVITA, gama EXPRESS BEAUTY nu conține siliconi, parabeni, propilen glicol și uleiuri minerale.

De asemenea, în toate produsele noii game EXPRESS BEAUTY, apa din formula este înlocuită cu infuzie din 3 specii organice de ceai de munte, cu rol antioxidant.

Și, întocmai dietei mediteraneene, măștile din gama Apivita Express beauty sunt concepute astfel încât să îți poți creea meniul personal de tratament mediteranean, alternând ingredientele. Poți alege dintre 21 măști & exfoliante pentru față și păr bogate în nutrienți, pentru a-ți spori frumusețea naturală.

APIVITA a introdus pentru prima dată conceptul de măști monodoză Express la nivel mondial în 2000 și de atunci a fost una dintre cele mai iubite categorii de produse ale companiei.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.