Ce s-a ales cu CEO-ul Burberry?

Păi, tocmai ce l-a angajat Apple, care era în căutarea unui Senior Vice President Retail and Online Stores. ANGELA AHRENDTS, 53 de ani, va ocupa poziția de conducere din primăvara lui 2014. Angela Ahrendts devine, astfel, singura femeie Vice Preşedinte din istoria APPLE. Andrea Jung, care a fost CEO AVON, este acum singura femeie din boardul de directori Apple.

angela-ahrendtsAngela Ahrendts s-a alăturat BURBERRY în ianuarie 2006, iar anterior a lucrat pentru branduri de fashion ca Liz Clairborne sau Donna Karan.

Ahrendts va fi înlocuită la BURBERRY de Christopher Bailey, în prezent Chief Creative Officer al casei de modă, funcție pe care o va păstra.

Potrivit CNN, Angela Ahrendts a fost cel mai bine plătită femeie din Marea Britanie, în 2012, cu un pachet financiar total de peste 26 milioane euro pentru anul cu pricina. Se zvoneşte, însă, că Apple a dat mai mult.

Şi se pare că, în ultima vreme, Apple are o apetență sporită pentru recrutarea de manageri din industra modei. Cu câteva luni în urmă, Paul Deneve, fost CEO și președinte al companiei Yves-Saint Laurent, a devenit angajatul Apple

1 comentariu

  1. Oare ce poti face, ca femeie, cu atatia bani?!Nici nu pot sa-mi imaginez..:))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.