Amway a lansat Artistry Ideal Radiance – soluție pentru ten fără pete

ARTISTRY IDEAL RADIANCE de la AMWAY este un un sistem de trei produse de strălucire, care funcționează pe baza unei tehnologii speciale 3D, menită să combată iritarea, apariția hiper-pigmentării și protecția mediului, oferindu-i pielii o strălucire remarcabilă.

Sistemul a fost creat în condițiile în care noul trend în frumusețe, cel de iluminare a pielii, avansează și evoluează cu viteza luminii, pe măsură ce femeile aspiră la cea mai nouă expresie a tinereții: luminozitate, transluciditate și uniformitate. ARTISTRY a făcut un sondaj în rândul femeilor din întreaga lume și a creat o nouă gamă de produse de frumusețe și strălucire, vizând tocmai aceste repere. și a dezvoltat, astfe, IDEAL RADIANCE.

Iritarea pielii este aproape imposibil de evitat, fenomen amplificat de expunerea la raze ultraviolete, stres și chiar și îmbătrânire cronologică.

Industria de frumusețe nu a dus lipsă, în ultimii 10 ani, de soluții care să vizeze ridurile, însă, în prezent, principala grijă, devenită aproape o obsesie la nivel mondial printre femei, o constituie tonurile inegale ale pielii, potrivit unui studiu efectuat în 2012 de compania de cercetări Mintel.

Ce face gama Artistry Ideal Radiance şi cum funcționează

Cercetătorii ARTISTRY au găsit o combinație puternică de plante și tehnologie inovatoare de strălucire, care calmează pielea iritată, estompează petele și asigură o hidratare superioară și protecție împotriva factorilor care duc la pigmentare.

Prevenirea vine în forma unui amestec calmant de plante alese pentru beneficiile lor de restaurare a pielii: amestecul Multiflora, ce conține margarete englezești, mușcate europene, iasomie, luminiță de seară și salcâm japonez. O formulă extrem de concentrată de proteine din perle prezintă beneficii calmante avansate, ajutând la diminuarea petelor vizibile, precum și la reducerea depigmentării.

Mai mult, un amestec special de semințe de chia și extract de rodii, crescute și recoltate în fermele  sustenabile Amway, tratează petele întunecate și ajută la estomparea lor, contribuind la uniformizarea tonului pielii.

Ultimul pas implică hidratare și protecție împotriva numeroșilor factori care provoacă iritația pielii. Pentru a atinge acest obiectiv, este folosită o tehnologie 3D de iluminare, care presupune implementarea a trei ingrediente puternice, pentru a oferi calmare, strălucire și hidratare, în adâncimea pielii, printr-un sistem special de lipozomi. Aceste ingrediente includ: extract calmant de lemn dulce, ferment de cirește acerola, un agent de strălucire a pielii și Ceramida 3, o lipidă naturală proprie pielii, care ajută la hidratare.

Artistry Ideal Radiance – rezultatele testelor clinice

artistry-ideal-radiance-illuminating-essence

Esența pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE este un produs fin și concentrat, cu absorbție rapidă, ale cărui ingrediente active conferă tenului hidratare și strălucire, lăsându-l curat, uniform și luminos. 76% dintre femeile care au testat produsul au confirmat că esența pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE le-a ajutat să obțină un ten mai radiant în numai două săptămâni, în timp ce 97% dintre femeile care au testat produsul au putut observa un ten mai radiant în mod vizibil în numai patru săptămâni.*

artistry-idea-radiance-spot-correctorFormula concentrată a corectorului pentru imperfecțiuni  ARTISTRY IDEAL RADIANCE acționează asupra petelor închise la culoare ale epidermei și zonelor depigmentate, pentru a dezvălui un ten mai uniform și mai radiant. După numai patru săptămâni, 82% dintre femeile care au testat produsul au confirmat reducerea hiperpigmentării. 97% dintre femeile care au testat produsul au obținut un ten mai luminos și mai strălucitor în mod vizibil şi măsurabil după numai 12 săptămâni.

artistry-ideal-radiance-hydrating-cream

Crema intens hidratantă pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE ajută la uniformizarea tenului, conferindu-i un aspect mai luminos și refăcându-i bariera naturală de hidratare. După numai opt săptămâni, 84% dintre femeile care au testat produsul au precizat că aspectul tenului lor este mai uniform, devenind cu până la 131% mai hidratant după numai 15 minute, efect ce durează opt ore când este folosit ca parte integrantă a ARTISTRY IDEAL RADIANCE Power System.

De unde poate fi achiziționată ARTISTRY IDEAL RADIANCE

Gama de produse ARTISTRY IDEAL RADIANCE se lansează oficial, în România, pe 24 aprilie 2014, și poate fi cumpărată prin intermediul celor 40.000 de întreprinzători Amway din România.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.