Când un designer de fashion se apucă și face mobilier

Ce iese când un designer, să spunem Alexander Wang, are poftă să creeze niște mobilier? Ei bine, vă arăt în câteva imagini pe care le găsiți mai jos.

Mobila lounge a fost creată pentru o marcă italienească Poltrona Frau (spre rușinea mea, eu nu am auzit până astăzi despre aceasta, însă am căutat și m-am documentat puțin și tipii chiar fac niște chestii foarte mișto), e de o simplitate incredibilă și, sincer, mi se pare concepută și realizată special pentru terasele caselor de vacanță ale vedetelor de la Hollywood. Însă mi se pare aproape la fel de potrivită și pentru case mai simple, mai modeste, să spunem.

Gama conține deopotrivă piese volumnoase și minimaliste, îmi place în special îmbinarea dintre materialele mai prețioase – catifeaua, lemnul de esență, și elementele ce te duc cu gândul la clasicii… paleți :)

alexanderwangfurniture-1

alexanderwangfurniture-4

alexanderwangfurniture-5

alexanderwangfurniture-3

alexanderwangfurniture-2

alexanderwangfurniture-7

alexanderwangfurniture-8

Fără a avea cunoștințe de specialitate, deci, așa, cu ochi de profan, și de femeie căreia îi place frumosul, mie mi se pare un mobilier simplu, dar sofisticat, frumos, dens, comod, cu viziune. Și îmi e foarte clar că, dacă m-aș îmbogăți, cumva, peste noapte, Alexander Wang ar fi una dintre primele opțiuni pentru terasa imensă a casei mele cu piscină :)

Vouă cum vi se pare? Prea de fiță sau cât se poate de practică?

Sursa fotografiilor © Alexander Wang

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.