Albirea dinților natural – cum se poate face?

Albirea dinților natural, cu până la 9 nuanțe, este acum posibilă cu noul produs lansat pe piața din România şi folosit cu succes de vedetele americane.

Cum? Ei, bine, am aflat în dimineața aceasta, în cadrul unui eveniment foarte fain, că se poate face o  albire 100% naturală a dinților cu Pure Smile, un gel natural pentru albirea dinților, sigur și rapid.

Produsul, folosit de vedetele americane, este acum şi pe piața românească. Pure Smile se diferențiează de majoritatea gelurilor de albit dinții prin lipsa substanțelor chimice precum peroxidul sau perboratul, ingredientele sale fiind 100% naturale.

Pure Smile a fost conceput sub atenta supraveghere a medicilor stomatologi, testat și aprobat de Food Drug Administration. 

Important de menționat este că nu există acele efecte secundare care se regăsesc la majoritatea procedurilor de albire a dinților cu ajutorul substanțelor chimice, precum iritațiile la nivelul cavității bucale, distrugerea smalțului și/sau a rădăcinii dinților, răni la nivelul gingiilor.

PACK-SHOT-KIT-HI-RES

Formula unică a compoziției Pure Smile folosește ingrediente care sunt cunoscute pentru proprietățile de albire și care provin din materii prime, naturale, precum extractul de Aloe Vera, mușetel, rodie, bicarbonatul de sodiu.

Fiind un produs 100% natural, Pure Smile este încadrat ca procedură cosmetică, iar conform legislației Uniunii Europene, absența peroxidului și perboratului din substanțele de albire a dinților permite efectuarea procesului de albire în afara cabinetelor stomatologice și poate fi efectuat de orice persoană.

Cum are loc albirea?
Procedura de albire este extrem de simplă. Te așezi comod pe un scaun/fotoliu și verifici nuanța actuală a dinților cu ajutorul mostrarului (opțional, se fac poze pentru a demonstra capacitatea de albire a gelului). Apoi, cu ajutorul servețelelor oferite în kit, se curăță dinții pentru a îndepărta orice resturi. Asistenta / cosmeticiana aplică gelul pe gutieră, iar tu poziționezi gutiera pe dinți. Se fixează ochelarii pentru protecție, se pornește lampa și se poziționează capul lămpii în fața dinților. După trecerea celor 15 minute, cu ajutorul servețelelor din kit se curăță dinții. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare și oferă un grad de albire de până la 9 nuanțe încă de la prima utilizare.

Procedeul de albire a dinților poate fi efectuat și de femeile gravide. Nu este recomandată procedura de albire a dinților pentru persoanele sub 18 ani. Procedura se poate repeta oricând se dorește, dar este recomandată de maximum 4 ori pe an.

Tratamentele Pure Smile se pot realiza în spa-uri și saloane cosmetice. Rețeaua partenerilor Pure Smile se regăsește pe www.puresmile.ro

Sursa cover foto

6 comentarii

  1. Foarte interesant, dar mai am de asteptat 6 luni sa fac 18 ani ;)) Hi hi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.