adidas Originals ZX Flux – adidașii pe care ți-i creezi singur

Acum câteva zile, adidas Originals a lansat aplicația #miZXFLUX, o treabă foarte simpatică, prin care poți să-ți personalizezi pantofii sport. Practic, aplicația asta îți permite să imprimi orice imagine pe adidașii tăi ZX Flux. 

Și, OK, mă știți că-s disperată cu hainele și cu încălțămintea sport. Cum ar veni, renunț și la mâncare, și la accesorii, la cosmetice, la orice, pentru o bustieră sport, pentru un pantalon sau pentru o pereche nouă de adidași. Iar când pot să-mi pun fotografiile mele pe adidași, cum să-mi mai peste de mâncare? :))

Am descărcat-o chiar în dimineața asta și m-am jucat un pic cu ea. Mai jos, vă puteți da seama de cum funcționează, am făcut câteva capturi de ecran. Poți să pui ce vrei tu pe adidași. Vrei margaretuțe micuțe, micuțe, înflorite și vesele? Păi, margarete pui pe adidași. Vrei păsări flamingo? Cât ai zice “cirip”, le ai pe pantofii tăi sport. Poate vrei moaca ta, nu intru în chestii freuidiene, că nu e treaba mea. Vrei Răpirea din Serai pe adidaşi? Hm, nu ştiu de ce ți-ai dori asta…

adidas-app-mic

Dacă știi exact ce imagine vrei să imprimi pe adidași și asta la o calitate bună (să fi fost făcută de o cameră foto de cel puțin cinci megapixeli), atunci treaba merge foarte rapid. Dacă nu, aplicația te atenționează că fotografia e prea mică și va trebui să o găsești fie la o dimensiune mai mare, fie să alegi altă imagine. Tot în aplicație există și o listă cu device-urile care fac fotografii suficient de bune încât să le folosești în aplicație. Frumos, nu?

Aplicația e disponibilă și pentru iOS sau Android, dar adidaşii personalizați pot fi achiziționați momentan doar în anumite țări: Germania, Franța, Marea Birtanie, Olanda, Spania, Italia, Austria, Belgia, Irlanda, Suedia, Danemarca și Finlanda.

Tristețe maximă, România nu-i pe listă, dar mă concoslez cu gândul că, din câte înțeleg, aplicația va fi disponibilă pentru personalizare în cât mai multe țări, în curând.

Ca să ne chinuim împreună, iată doar o mostră din ce frumuseți ar putea alerga, în curând, în picioarele mele :D

This slideshow requires JavaScript.

Cât despre preț, pe site-ul oficial, www.adidas.com, o pereche simplă, nepersonalizată, de adidas Originals ZX FLUX  costă 105$. Cercetez puțintel și încerc să aflu măcar un preț aproximativ al unei perechi personalizate.

Nu de alta, dar nici o pereche cu logo-ul Macnetize, pe un fundal galben, n-ar fi rău, nuuuu? :)

Kisses and hugs! Și nu uitați să faceți mișcare zilnic! Mișcarea e bună, luuuv!

1 comentariu

  1. Ideea e dementiala, dar pe langa faptul ca eu nu port tinute sport decat de… nu stiu… maxim 10 ori pe an si atunci cu greu ma las bagata in ele… mai sunt si foaaaarte scumpi. Adica nu stiu altii cum sunt, dar la un salariu de <1000 lei pe luna nu imi permit si nici nu vreau sa imi permit adidasi. La o pereche de cizme sau de pantofi as mai inchide ochii, dar pe adidasi nu as da atat oricat mi-ar face ochii ca tiribomba acum de dragul lor. :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.