adidas neo: Tu decizi prezentarea noii colecții

adidas NEO a inițiat o acțiune fără precedent prin care permite tinerilor din întreaga lume să-și pună amprenta pe prezentarea colecției de toamnă-iarnă, cu ajutorul unui mecanism de votare pe Twitter.

Cu ocazia lansării, imaginea adidas NEO, Selena Gomez, a postat un scurt video pe YouTube prin care și-a invitat fanii să participe: “Voi dețineți controlul, aceasta este prezentarea voastră – așa că voi decideți totul. Aceasta este o prezentare de modă NEO, creată în totalitate de voi“.

Poți urmări @adidasNEOLabel pe Twitter și poți participa la crearea show-ului, luând decizii cu privire la fiecare aspect al prezentării, care va avea loc pe 3 septembrie 2014, via Twitter. Fanii stilului NEO vor avea ocazia să voteze fiecare amănunt, pornind de la muzică, hairstyling, make-up, până la crearea ținutelor care vor urca pe podium.

3 comentarii

  1. Ce idee tare. pana la urma cele mai misto campanii sunt alea in care este implicat publivul :D

    Kisses

    http://miu-miu.ro/

  2. Faina idee, dar si mai faini adidasii. Am si eu o pereche Neo dintr-o colectie mai veche, dupa o nunta in care am fost extrem de implicata abia mergeam si am descoperit ca de fapt e mult mai bine incaltata cu Adidas Neo decat desculta! :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.