Noutăți de vară de la adidas

De undeva din Rai, de la Gura Râului, la o cafea perfectă într-o dimineață târzie, mi-am rupt câteva minute ca să vă semnalez o noutate fresh, de vară, de la adidas: Born Original, noul duo de parfumuri pentru bărbați şi femei.

ADIDAS_PACK_HOMME-50ml-only-RGB

Pafumurile Born Original Pentru El şi Pentru Ea au luat naștere după numeroase mixuri de arome și ingrediente. Born Original Pentru Ea este construit în jurul acordurilor vibrante şi dulci de bomboane cu măr, într-un cocktail fructat de bergamotă, caise și coajă de portocală, cu t0nuri de nucă de cocos și iasomie conferă o notă aparte și sunt intensificate de boabele de tonka.

ADIDAS_PACK_FEMME_50ml-only-RGB

Born Original Pentru El – un acord captivant de scorțişoară. O infuzie de rubarbă şi frunze de violete se îmbină armonios cu aromele condimentate de piper negru şi ulei de portocală.

Iar dacă vă întrebați despre prețuri, iată și câteva dintre ele: adidas Born Original pentru el / adidas Born Original pentru ea: EDT 75 ml – 198 lei, EDT 50 ml – 149 lei, EDT 30 ml – 99 lei, deodorant Stick pentru el – 54 lei, Body Lotion pentru ea – 41 lei.

Vă las, mă întorc pe terasă, cu un refill de cafea. Să aveți cel mai frumos weekend!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.