Noile mele accesorii pentru iPhone. Bonus: colecția întreagă :)

Am tot amânat postarea aceasta, pentru că am zis să fac un round-up cu noutățile mele tehnologice. Nu, n-apuc să-l fac azi, dar tot trebuie să vă arăt cu ce minunății de carcase de telefon umblu eu de vreo două săptămâni.

Yup, sunt topită după carcase, dar tot nu mi se par justificate prețurile pe care le practică unele magazine de telefonie mobilă şi accesorii. Pe principul “dacă ai plătit mult pentru un telefon, atunci plăteşte mult şi pentru carcasă”. Sau după celălalt principiu: “Dacă ai plătit puțin pe telefon, las’ că plăteşti tu mult pe accesorii”.

Motiv pentru care nu am nici o carcasă de la vreun magazin de telefonie mobilă. Dincolo de cele primite în dar, eu mi-am cumpărat online carcasele sau le-am găsit pe la chioşcuri, la prețuri mici, de maximum 20 lei.

Dar să revin. Acestea două sunt cele mai noi şi mi-au astâmpărat, pentru o vreme îndelungată, sper, apetitul pentru carcase de mobil.

colaj-covers

Prima este primită în dar, e o carcasă originală Karl Lagerfeld şi cred că o mai găsiți pe The Outnet. Şi da, mi se pare al naibii de scumpă, mai ales că shipping-ul nu e deloc ieftin. Dar I’m in love şi calul de dar nu se caută la preț :D

Cea de doua e luată online, de pe pagina de Facebook a unui vânzător. Erau atât de multe modele… Eu am vrut-o pe asta. Şi am cumpărat-o. Dacă vă place, se cheamă Hollow case şi o găsiți pe multe site-uri şi în mai multe variante de culoare.

Iar colecția mea arată, pentru moment, aşa:

colaj-toate-covers

Oricum, dacă mă întrebați pe mine, cea mai tare carcasă rămâne cea pe care am văzut-o la Ioana. Ea are un alt telefon, însă ştiu că există şi pentru iPhone 4 / 4S.

Cum arată? Ei, bine, irezistibil :D

hello-kitty

Sursa foto

Voi ce accesorii pentru telefoane aveți?

Kisses and hugs!

❤❤❤❤❤❤❤❤ 

7 comentarii

  1. Hahaha, da Hello Kitty inmoaie cred ca si cea mai inghetata inima :))

  2. Asta de ai luat-o acum, a doua, e o bijuterie :X

  3. Vreau si eu pagina de fb de unde ai luat carcasa, te rog frumos, frumos :P

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.