A zis cineva "bătrânețe"? Nu cu Duolys, noua gamă de la ACM

A zis cineva “bătrânețe”? Nu cu Duolys, noua gamă de la ACM

Personal, cred că fiecare etapă a vieții, fiecare vârstă vine cu ceva frumos. Nu m-a speriat niciodată bătrânețea, cu atât mai puțin ridurile. Fie vorba între noi, cred că mă preocupă mai mult luciul tenului decât ridurile. Anyhow, chiar dacă nu mă gândesc la bătrânețe, asa nu înseamnă că nu îmi îngrijesc tenul potrivit vârstei mele și că nu sunt dornică să încerc mereu noutățile. Așa că, de îndată ce am primit noutățile din noua gamă Duolys, lansată de ACM Laboratoire Dermatologique a lansat Duolys, le-am și pus la lucru.

Deși e încă devreme să mă promunț, pentru că le folosec de fix șapte zile, prima impresie e una favorabilă. Crema de ochi îmi place foooooarte mult și clar se va mai regăsi pe raftul meu. Oricum, Duolys conține gama completă de produse anti-aging  destinate restructurării şi hidratării tuturor tipurilor de piele.

Duolys.CE Ser Intensiv Antioxidant

Produsul vedetă al noii game, are o concentrație de 15% vitamina C pură stabilizată care, alături de vitamina E naturală, neutralizează radicalii liberi. Cu efect antioxidant, serul redă fermitatea pielii, corectează semnele de îmbătrânire ale pielii și are o acțiune anti-pete pigmentare, uniformizând tenul.

Produsul are un ambalaj inovator, astfel că doza de vitamină C se regăseşte sub formă de pudră într-o capsulă închisă ermetic, ceea ce îi permite să îşi păstreze proprietăţile active. Acest ser a fost premiat, în 2017, de către consumatori cu premiul Les Victoires de la Beaute, singurul premiu oferit produselor cosmetice de către aceștia după testare.

Duolys Hyal Ser Intensiv Anti-Îmbătrânire cutanată

Conținutul de 5% vitamina C pură, în combinație cu vitamina E naturală şi lactatul de zinc, redau fermitatea pielii, corectează semnele de îmbătrânire prin stimularea sintezei de colagen și neutralizează radicalii liberi.

Serul protejează și restaurează activ bariera cutanată, iar acidul hialuronic îmbunătățește hidratarea pielii. Câteva picături de ser aplicate dimineața pe faţă, gât şi decolteu oferă tenului strălucire, uniformizare, luminozitate și catifelare.

Duolys SPF 50+ Cremă Anti-Îmbătrânire cutanată

Produsul a fost creat pentru a proteja și preveni îmbătrânirea fotoindusă a pielii și conține filtre organice, minerale și pudră de perle, asigurând protecție foarte ridicată împotriva întregului spectru de raze UVA/UVB.

De asemenea, ingredientele produsului, în combinație cu vitamina E naturală, au o acțiune antioxidantă și anti-îmbătrânire cutanată. Nu conține parfum și e rezistentă la apă, având o textură ultra-fluidă și lejeră. Are o toleranță cutanată, cât și o toleranță oculară excelentă.

Duolys Cremă Contur Ochi

Netezește ridurile, diminuează dimensiunea pungilor din jurul ochilor, atenuează cearcănele. Totodată, îmbunătățește hidratarea pielii din jurul ochilor și restaurează filmul hidrolipidic. Această cremă cu absorbție rapidă se aplică dimineața și/ sau seara prin tapotări delicate ale conturului ochilor, dinspre interior către exterior, având efect imediat de prospețime.

Duolys Cremă Hidratantă Anti-Îmbătrânire cutanată

Este disponibilă în două variante: lejeră – pentru piele normală sau mixtă, având o textură ușoară și delicată, și bogată – destinat pielii uscate și foarte uscate, având o textură onctuoasă.

Ambele conțin o emulsie de cristal lichid pentru a facilita hidratarea și pentru o senzație mai plăcută la atingere. Produsul repară activ bariera cutanată, restaurează filmul hidrolipidic, asigurând o hidratare de lungă durată. Produsul are un parfum hipoalergenic și o toleranță foarte ridicată.

Toate aceste produse din gama Duolys nu au efect gras sau lipicios, având o textură care le permite să pătrundă rapid în piele.

Echipa ACM Laboratoire Dermatologique dezvoltă produse dermatocosmetice adaptate nevoilor pielii, părului și unghiilor, de peste 20 de ani. Produsele respectă o cartă riguroasă: sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu medicii dermatologi și cu pacienții; nicio inovație fără valoare adăugată, niciun ingredient activ care nu este absolut necesar, nicio afirmație nejustificată – aceasta este rigoarea unei culturi medicale și cosmetice combinate.

Puteți afla mai multe informații de pe www.magnifiqueskin.ro și de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.