GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

O sugestie de la Repechage

Ochii luminoși și expresivi se păstrează pentru multă vreme cu această combinație unică antirid. Gelul Biolight Frost Bright Eye Contour Gel de la Repechage oferă pielii un lifting de durată și trezește instantaneu ochii obosiți. Îi răcorește și îi reîmprospătează, grație peptidelor de cafeină.

repechage biolight frost bright gel

Pe lângă cafeină, Frost Bright Eye Contour Gel mai conține și alte ingrediente extrem de benefice pentru piele: Matrixyl 3000 este o combinație puternică de peptide. Aceasta va stimula celulele fibroblaste și va păstra tinerețea pielii. Extractul de margarete intensifică procesul de producție al melaninei. Laminaria Digitata păstrează hidratarea pielii. Rădăcina de lemn dulce inhibă pigmentarea și are efecte anti-inflamatoare, iar extractul de castravete are un efect răcoritor, reducând pungile de sub ochi și cearcănele.

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu