Nu uita de…

  1. Nu uita de exfoliere. Eu o prefer pe cea mecanică. Dar, oricum ar fi, exfoliere să fie.

skin exfoliation

2. Nu uita de sunscreen. Sub nici o formă.

3. Nu uita să zâmbești. Măcar o dată pe zi. Iar dacă nu-ți vine, gâdilă-te, fă orice, dar nu merge la culcare fără să fi râs măcar o dată în ziua respectivă.

4. Nu uita de ceilalți. De cei care nu au, nu pot, nu au cum. De cei aflați într-o situație speicală; ori nu au casă – fie ei oameni sau animăluțe, nu au liniște, nu au ceva esențial. Un ceai cald, un covrig, o vorbă bună – e puțin, dar poate fi de ajutor.

mercy

5. Nu uita de tine. Nu te ma abandona, ca să faci și aia, și aialaltă. Oprește-te, respiră, ia-o de la capăt. Lumea nu începe și nu se termină cu tine.

6. Nu uita de mișcare. Chiar dacă doare, și o hernie de disc doar al dracului de tare, credeți-mă, dacă îți asculți corpul, dacă îl lași să-ți vorbească, dacă pui cap la cap toate cunoștințele despre nutriție și despre mișcare, totul o să fie bine.

7. Nu uita de cărți. Chiar dacă, din timp în timp, o liniște se așterne.

8. Nu uita , și atunci când nimic nu pare să aibă sens, totul e perfect aranjat. Așa trebuie să fie.

christmas-tree

9. Nu uita de creioane colorate, de rujuri, de motani, de soare, de vise frumoase, de broccoli la cuptor, de Andy Warhol, de António Zambujo, de los españoles, de Malagueta, de oja cu slipici, de parfumuri, de ploaia proaspătă, de câinii mari și albi, de bunici, de vanilie, de sâmbetele cu mujdei și cu pește la grătar, de brazii de Crăciun, de șosetele curate, de luminile galbene, de cald, de bine. De tine.

Să nu uiți de tine.

Sursa foto cover și interior © Shutterstock 

1 comentariu

  1. Exfolierea,,,oh, mai mereu uit si e atat de importanta, mai ales pentru mine, cm uit cum ma trezesc cu ceva foliculita…

    Te pup

    http://www.miu-miu.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.