Schwarzkopf și Claudia Schiffer au creat Schwarzkopf Essence ULTIME

Astăzi, doar e ieșeam de la cursuri, cu telefonul pe modul silentios, când văd multe apeluri. Sunt înapoi, și, în final, descopăr că un Black Cab mă aștepta cu un dar. Din păcate, aripi să fi avut și, mai devreme de 30 minute, nu aș fi avut cum să ajung acasă. Așa că am fost așteptată și am primit un minunat pachet, ambalat ca o bijuterie.

Recunosc, azi a fost o zi dificilă, cu emoții mari, însă plină de lucrușoare aparent mărunte, dar care m-au ținut tare. După ce am pierdut un câine și un motan, motanul meu incredibil, pe care l-am salvat în urmă cu doi ani și care m-a salvat în urmă cu doi ani a primit un diagnostic oribil. Nu vă zic ce weekend am avut, în fine. Nu vreau să o lungesc, dar vreau să spun că, alături de gândurile bune ale unor oameni incredibili, darul de la Schwarzkopf avea să-mi însenineze ziua și să-mi facă cunoștință cu noul brand  super-premium de la Schwarzkopf, Essence ULTIME, destinat îngrijirii părului și dezvoltat în exclusivitate cu supermodelul Claudia Schiffer.

Noul Schwarzkopf Essence ULTIME dezvăluie o colecție completă de produse de lux pentru îngrijirea părului, cu un concept exclusivist: combină secretele profesionale ale unui manechin de talie mondială (Claudia Schiffer), cu expertiza Schwarzkopf în dezvoltarea produselor de înaltă performanță pentru îngrijirea profesională a părului.

Inspirată de strălucirea și irizațiile rafinate ale perlei – cea mai de preț bijuterie naturală și în același timp ingredient iconic al frumuseții – Claudia Schiffer a ales esența de perlă la baza formulei de înaltă performanță a tuturor produselor Essence ULTIME.

Esența de perlă face parte dintr-un complex de 4 ingrediente cheie, alături de cheratină, panthenol și proteine. Împreună, acestea oferă părului beneficii hrănire, hidratare, rezistență, îl repară în profunzime și îi redă elasticitatea, asigurându-i iluminare și strălucire.

Și vă vine să credeți că parfumul creat de Schwarzkopf și Claudia Schiffer pentru Essence ULTIME aduce laolaltă 135 de ingrediente atent selecționate care se armonizează perfect în diferitele formule ale gamelor de produse? 135. Wow!

schwarzkopf essence ultime

Schwarzkopf Essence ULTIME oferă în România nouă produse, grupate în trei game complete pentru îngrijirea părului:

Gama Essence ULTIME OMEGA REPAIR

Destinată reparării intensă a părului deteriorat:

 • Șampon Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei
 • Balsam Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei
 • BB Beauty Balm Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 75 ml, preț 26,99 lei
 • Mască intensivă Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 200 ml, preț 26,99 lei

Gama Essence ULTIME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT

Destinată îngrijirii părului vopsit.

 • Șampon Essence ULTIME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT – 250 ml, preț 22,99 lei
 • BalsamEssence ULTIME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT – 250 ml, preț 22,99 lei
 • Mască intensivă Essence ULTIME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT – 200 ml, preț 26,99 lei

Gama Essence ULTIME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS 

Redă volumul și densitatea părului lipsit de viață:

 1. Șampon Essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS – 250 ml, preț 22,99 lei
 2. Balsam Express Essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS – 250 ml, preț 23,99 lei

Abia aștept să încerc produsele primite. Acum, mă iertați, mă târăsc spre pat. Mâine mă așteaptă o zi plină.

Să fiți bine!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

1 comentariu

 1. De unde pot achizitiona aceste produse? am primit cateva de la cineva din strainatate, sunt extraordinare….deci..de unde le pot achizitiona in Romania?
  ms

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.