10 decorațiuni de primăvară, de la H&M

10 decorațiuni de primăvară, de la H&M

Nu doar noi, omuleții, ne înnoim straiele de Paști, așa cum zice tradiția, ci și casele trebuie primenite. Facem curățenie, scuturăm de zor, spălăm geamuri și dereticăm zile-n șir; mie îmi place să spun că aşa fac loc pentru mai multă tihnă, căci dacă-i dezordine, n-au unde să se așeze lucrurile bune.

Ei, deunăzi, am dat o raită printr-unul dintre magazinele mele preferate, H&M-ul din Centrul Vechi. Bineînțeles că am plecat cu un maiou (animal print, numai bun de purtat cu Vans-urile mele oldies but goldies) și cu un maiou sport. Am dat o raită și pe la ultimul etaj, la H&M Home.

Da, îmi place să-mi fac rău, ce pot să zic. Învățătură de minte: când n-ai buget, nu urca la H&M Home, că la câte chestii faine sunt acolo, uuuuuooooffff… Și pentru că nu-mi plac să țin lucrurile frumoase doar pentru mine, cam asta aș cumpăra eu de la H&M, cadou de Paște pentru căsuța mea:

Hm-home-deco

 1. Lumânare parfumată “Peace” – 19,90 lei
 2. Cutie din ceramică – 29,90 lei
 3. Decorațiune câine din porțelan – 39,90 lei
 4. Ouar – 12,90 lei
 5. Cană de porțelan – 19,90 lei
 6. Farfuriuță din porțelan – 12,90 lei
 7. Prosop – 16,90 lei
 8. Tavă – 29,90 lei
 9. Suport pentru prăjituri – 89,90 lei
 10. Lumânări parfumate – 24,90 lei fiecare

Cum vi se pare selecția mea? Dacă ar fi să aleg un singur obiect dintre cele de mai sus, cred că aș opta pentru suportul de prăjituri. Sau pentru câinele din porțelan. Sau pentru tava cu ananas :D

Voi v-ați cumpărat ceva nou pentru casă, anul acesta, de Paște? Vă doriți ceva anume, visați la redecorarea unei încăperi? Eu mi-aș dori tare mult să curăț balconul, despre care vă povesteam acum ceva vreme.

Kisses și spor la curățenie :)

6 comentarii

 1. Ce dragut e suportul de prajiturele <3

 2. Lumanarelele sunt asa dragute :D Singura chestie e ca la cat de mica e camera mea..n-ar avea niciun fas sa le pun :)). Poate peste cativa ani cand voi avea casa mea si o voi decora dupa bunul plac :D
  Iar suportul de prajituri e tare dragut (mi-l si imaginez plin cu macarons si cupcakes *aaa voiam sa spun fructe si salata :))) * Hmm..cred ca ar merge si in dormitor si sa pui in el inele si bratari.

  • Fix pentru bijuterii mi-l doresc și eu. Am unul, dar din acelea mai mici, și am pe el câteva parfumuri, câteva bijuterii și arată atât de frumos… Lumânărelele miros fantastic, nu mă așteptam, sincer, mai mult în joacă am dus una la nas, în timp ce așteptam la casă. Au un miros foarte frumos.
   În aceeași ordine de idei, îți doresc să ai căsuța visată și să o decorezi după bunul plac :*

 3. Dragute lucrusoare pentru casa,eu as fi incantata de suportul pentru prajiturele,tava cu ananas si lumanerele parfumate,(astept sa se deschida si la noi la Rm.Valcea ,magazin H&M),eu stand la casa imi fac cu ochiul toate “prostioarele” de decorat.

  • Aaah, ce frumos că stai la casă. ÎMi doresc de când mă știu o casă și da, se schimbă totată treaba cu decoratul, când spațiul e mai mare. Eu mereu găsesc o mulțime de lucruri la H&M Home sau la Zara Home, doar ca cele dintâi sunt mai ieftine și sunt tentată să intru mai des.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.